News

Caz cutremurător în Iași: bărbat de 50 de ani, ucis cu cruzime de propriul fiu

Un bărbat de 50 de ani din județul Iași a fost ucis cu cruzime de propriul fiu. Acesta din urmă l-a lovit în cap cu un par.
11.07.2023 | 11:19
Caz cutremurator in Iasi barbat de 50 de ani ucis cu cruzime de propriul fiu
Crimă terifiantă într-o familie din Iași: un bărbat de 50 de ani a fost ucis de fiu. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O crimă terifiantă a avut loc în debutul acestei săptămâni în Iași, acolo unde un bărbat de 50 de ani a fost ucis cu o cruzime de nedescris de propriul fiu. Cum s-a petrecut tragedia.

Crimă terifiantă într-o familie din Iași: un bărbat de 50 de ani a fost ucis de fiu

Din primele informații, cumplitul eveniment s-a petrecut în satul Doroşcani, comuna Podu Iloaiei. Aici, un bărbat de 50 de ani a fost ucis luni, 10 iulie, în jurul orelor 20.00. Autorul: chiar fiul acestuia. Victima ar fi fost lovită în cap cu un corp contondent, mai exact un par.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane implicate în conflict locuiau în aceeași casă. Tatăl și fiul au băut peste măsură, după care au început să se certe. La un moment dat, vârstnicul şi-ar fi dat fiul afară din casă, împreună cu partenera sa.

Revoltat de acest lucru, tânărul a pus mâna pe un par și l-a bătut pe părintele său până l-a omorât. Ajunse la locul incidentului, echipele medicale au găsit victima în stare inconştientă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 50 de ani avea un traumatism cranio-cerebral sever şi era în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor şi a manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat mort. În urma acestui caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor.

”În data de 10 iulie, în jurul orelor 20, a fost un apel prin 112 pentru un barbat în vârstă de 50 de ani, în sat Doroșcani, com. Podu Iloaiei, care a fost victima unei agresiuni fizice.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării a fost dirijat echipajul EPA (Echipaj de prim ajutor) Podu Iloaiei, care la locul intervenției a găsit pacientul inconștient, cu TCC sever, în stop cardio-respirator.

Ulterior, a fost dirijat echipajul SMURD-TIM care a preluat manevrele de RCP, pacientul fiind neresponsiv la acestea, fiind declarat decesul. Pacientul a fost victima unei agresiuni fizice, fiul acestuia lovindu-l un corp contonden la nivelul extremitatii cefalice.

ADVERTISEMENT

Acesta prezenta fractura de baza de craniu, hematom retroauricular drept, hematom epicranian frontal, trahee deviata spre stânga. Politia a fost prezenta la locul solicitării”, a declarat profesor dr. Diana Cimpoeşu, citată de Observator News.

ADVERTISEMENT
Tags: