News

Caz cutremurător la Cernavodă. Copil de nici 2 ani, găsit în stare de putrefacție într-o locuință

Descoperire cutremurătoare la Cernavodă. Un copil de nici 2 ani a fost găsit în stare de putrefacție într-o locuință.
29.06.2021 | 13:50
Caz cutremurator la Cernavoda Copil de nici 2 ani gasit in stare de putrefactie intro locuinta
ADVERTISEMENT

Un caz cu adevărat cutremurător a fost semnalat de autorități în județul Constanța. Un copil de nici 2 ani a fost găsit în stare de putrefacție într-o locuință.

Descoperirea a fost făcută într-o locuință din orașul Cernavodă, după ce o persoană a apelat serviciul unic de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Copil de nici 2 ani, găsit în stare de putrefacție într-o locuință din Cernavodă

Victima este o fetiță care locuia alături de mama ei. Polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, în cursul zilei de marți, 29 iunie, de faptul că o femeie din localitatea Cernavodă nu mai răspunde la telefon.

Persoana care a sunat la dispecerat a precizat că se teme că femeia a pățit ceva, iar îngrijorarea ei era cu atât mai mare cu cât aceasta avea și un copil de un an și zece luni, care ar fi putut să fie în pericol.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au ajuns la adresa indicată prin telefon, agenții au întâmpinat imagini cu adevărat șocante. Fetița de un an și 10 luni a fost găsită în stare de putrefacție, înfășurată în scutece și celofan.

Mama acesteia, care suferă de afecțiuni psihice, a fost reținută, scrie publicația locală Cugetliber.

ADVERTISEMENT

Care ar putea fi cauzele decesului fetiței

Până în prezent, nu se cunosc cauzele morții micuței. Urmează să fie efectuată necropsia. Oamenii legii suspectează că ar putea fi vorba despre o crimă.

Sursa citată mai notează că Apelul la Poliție ar fi fost dat de bunica maternă a fetiței. Se pare că pe trupul fetiței au fost depistate urme de violență.  Mama și fetița locuiau anul trecut cu bunica, iar autoritățile care aveau în monitorizare cazul au constatat că micuța era bine îngrijită.

ADVERTISEMENT

În continuare, rămâne ca organele de anchetă să stabilească împrejurările în care a survenit decesul.

Un alt caz tragic, raportat în Constanța săptămâna trecută

În urmă cu patru zile, tot în județul Constanța, chiar în municipiul reședință de județ, a fost raportat un alt caz cutremurător.

Vineri, 25 iunie, polițiștii au făcut o descoperire terifiantă într-un apartament din oraș. O profesoară de 48 de ani și fiul ei de 18 ani au fost găsiți morți în locuință. Detalii, AICI.

ADVERTISEMENT
Tags: