Sport

Caz de COVID în familia lui Adrian Șut. Ce se întâmplă cu mijlocașul de la FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat că Adrian Șut are un caz de COVID-19 în familia sa, iar jucătorul se află în izolare.
11.10.2021 | 18:59
Caz de COVID in familia lui Adrian Sut Ce se intampla cu mijlocasul de la FCSB Exclusiv
Caz de Covid în familia lui Adrian Șut. Ce se întâmplă cu mijlocașul de la FCSB. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Veștile proaste continuă pentru Edi Iordănescu care are infirmeria plină la FCSB, iar acum mijlocașul central nu a evoluat în partida amicală de la baza din Berceni cu Astra Giurgiu.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Adrian Șut va reveni în lotul FCSB-ului la meciul cu Dinamo după operația la genunchi suferită în luna mai, însă jucătorul de 22 de ani este din nou indisponibil.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut are un caz de COVID-19 în familie și se află în izolare

Din informațiile FANATIK, Adrian Șut nu a fost depistat pozitiv la coronavirus însă se află în izolare fiind contact direct, iar carantina este obligatorie conform legii.

Mijlocașul defensiv de 22 de abia revenise în lotul FCSB-ului la meciul cu Dinamo pe data de 12 septembrie, când a jucat în ultimele 14 minute după o pauză îndelungată cauzată de accidentarea la genunchi.

ADVERTISEMENT

A fost apoi pe bancă în meciul cu FC U Craiova 1948. Adrian Șut începuse să fie o soluție pentru Edi Iordănescu și a jucat în ultimele două partide cu Academica Clinceni (60 de minute) și Chindia Târgoviște (45 de minute) în ambele fiind titular.

Constantin Budescu acuză și el o răceală și nu a fost folosit în amicalul cu Astra Giurgiu

Conform gsp.ro, Constantin Budescu este răcit însă a fost testat negativ la COVID-19. Cu toate acestea, jucătorul se află în izolare și va repeta testul peste trei sau patru zile pentru a vedea dacă poate fi inclusiv în lot pentru meciul de la Buzău cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Budescu pierde astfel câteva zile importante de pregătire, iar Edi Iordănescu a recunoscut că mijlocașul ofensiv nu se află în cea mai bună formă fizică: „După trei luni de pauză este foarte greu. Chiar dacă a mai avut activitate individuală și a mers la sală, Budescu nu a mai făcut pregătire împreună cu echipa și nu a fost implicat într-un asemenea program. 

E dificil să vii după mai multe luni de lipsă de activitate și în scurt timp să te pui la punct. Trebuie să îți recapeți tonusul, condiția fizică și aceste lucruri se fac pas cu pas. Fotbalul nu l-a uitat, dar la fotbal trebuie să alergi și să ai un ritm bun. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător foarte implicat și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor”.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a explicat care este situația medicală a jucătorilor accidentați

Dacă Florin Tănase și Octavian Popescu au fost recuperați, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu mai are în continuare destul probleme de lot: „Începem să îi recuperăm. Cu ajutorul doctorului și al staff-ului medical care e 24 din 24 în jurul băieților, în orice moment și situație. Majoritatea sunt în procesul de tratament și sperăm ca de săptămâna viitoare să îl reintegrăm și pe Tavi Popescu. Tase e înapoi, Florinel rămâne cu o problemă mai veche care este de durată dar mie mi-e dor de el și băieților și suporterilor”.

Antrenorul FCSB-ului are puține soluții și pentru postul de fundaș stânga, unde Ionuț Panțîru și Sorin Șerban sunt în continuare accidentați: „La Șerban mai durează un pic. Sperăm să îl avem și pe el cât mai repede. Panțîru din păcate e o problemă mai de durată”. FANATIK a anunțat că accidentarea lui Ionuț Panțîru este una foarte gravă, iar jucătorul are șanse mari să se lase de fotbal.

  • 5 luni a lipsit de pe gazon Adrian Șut în urma unei accidentări la genunchi
  • 750.000 de euro e cota lui Adrian Șut

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,00 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT