Fotbal intern

Dosarele X în Liga 2 din România! Două meciuri se dispută pe același stadion, la aceeași oră

25.09.2018 | 14:05
Dosarele X in Liga 2 din Romania Doua meciuri se disputa pe acelasi stadion la aceeasi ora

Un adevărat caz din Dosarele X se întâmplă în Liga 2 din România! Totul se petrece în următoarea rundă, cea de-a noua, când două partide sunt programate în aceeași zi, pe același stadion, și aproape evident, de la aceeași oră. Mai exact, ACS Poli Timișoara, grupare retrogradată de curând de pe prima scenă a anunțat că partida cu Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00 pe stadionul Dan Păltinișanu.

Nimic ciudat până acum doar că sâmbătă, de la aceeași oră 11.00, pe aceeași arenă, și Ripensia Timișoara a anunțat că are meci, echipa urmând să joace împotriva celor de la Metaloglobus. Fanii n-au scăpat ocazia și au început să se distreze în mediul online acolo unde glumele și ironiile curg cu nemiluita în jurul evenimentului. “Probabil vor fi puse 4 porți” sau “Vor fi cuplaje ca pe vremuri?”, au scris suporterii pe rețelele de socializare.

Caz de Dosarele X în Liga 2 din România!

Și nu aceasta este singura problemă a celor de la ACS Poli Timișoara. Echipa este pe penultimul loc în clasament cu numai patru puncte adunate după opt meciuri jucate. O singură victorie au bănățenii care au mai scos și un rezultat de egalitate. Ceva mai liniștiți sunt cei de la Ripensia care sunt clasați pe locul 13. Două victorii, două remize și patru înfrângeri au în linia de clasament elevii lui Ciprian Urican.

De remarcat că în liga a doua mai există o echipă din Timișoara, ASU Politehnica, formație susținută de suporteri, dar care joacă meciurile de pe teren propriu în altă parte. Proiectul fanilor este unul început încă din liga a patra. ASU e pe locul 11 în clasament, reușind să obțină până acum trei victorii și un rezultat de egalitate. Alte patru înfrângeri au mai adunat bănățenii care au strâns zece puncte. Lider în Liga a II-a este Sportul Snagov, singura formație care nu a cunoscut până în acest moment gustul înfrângerii

2 partide trebuie să se joace pe arena Dan Păltinișanu în runda a 9-a