News

Caz de o cruzime ieșită din comun în Medgidia. Au bătut trei adulți și un copil de 10 ani, după care le-au dat foc

Trei bărbați au fost arestați după ce au incendiat patru oameni, printre care un copil în vârstă de 10 ani. Totul pare să fie o răzbunare în stil mafiot, potrivit anchetatorilor.
07.08.2022 | 16:00
Caz de o cruzime iesita din comun in Medgidia Au batut trei adulti si un copil de 10 ani dupa care leau dat foc
Patru oameni au fost incendiați, drept răzbunare. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Conform CTNews.ro, IPJ Constanța va încerca să afle ce i-a determinat pe cei bărbați să recurgă la acest gest.

Răzbunare în stil mafiot în Medgidia

Totul pare să fi pornit de la un conflict mai vechi, din urmă cu două zile. Astfel, casa unei femei de 44 de ani a devenit scena unui adevărat atac medieval.

ADVERTISEMENT

”Din cercetări a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membrii familiei sale.

Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locaţia”, este precizat în comunicatul polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Victimele, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, sunt o fată de 10 ani, cu arsuri de gradul 1 și 2 pe corp, o femeie de 44 de ani cu arsuri de gradul 2 și 3 și doi bărbați în vârstă de 41 și 42 de ani care prezentau leziuni ”traumatice și arsuri”.

Viața bărbatului din Medgidia, în vârstă de 42 de ani, a fost pusă în pericol, însă toate victimele au ajuns la spital pentru a fi ținute sub supraveghere.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat.

În urma investigațiilor, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Polițiștii de investigații criminale i-au reținut pe cei în cauză, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de sâmbătă, 6 august, cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, iar instanța a admis propunerea”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT