News

Caz dramatic în Alba Iulia. Un bărbat de 80 de ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Eveniment dramatic produs marți dimineață în Alba Iulia. Un bărbat de aproximativ 80 de ani a decedat, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc.
04.10.2022 | 11:54
Caz dramatic in Alba Iulia Un barbat de 80 de ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc
Un bărbat de 80 de ani a căzut de la etajul 4. Poliția investighează cazul. Sursa foto: albaiuliainfo.ro
ADVERTISEMENT

Un nou caz al unui cetățean căzut de la etaj a fost raportat în România. Drama din prezent a fost semnalată în centrul țării, județul Alba.

Tragedie în Alba. Un bărbat de 80 de ani a căzut de la etajul 4. Poliția investighează cazul

Marți, la orele dimineții, un bărbat de aproximativ 80 de ani a fost găsit căzut lângă un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din municipiul Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Alertate de martori, echipele de intervenție au ajuns rapid la fața locului. Victima a fost supusă manevrelor de resuscitare.

Din păcate, potrivit informațiilor transmise de IPJ Alba, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Cercetarea la fața locului este în desfășurare de către autorități pentru a se afla cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Presa locală: Bărbatul s-ar fi aruncat în gol

Presa locală scrie că ar fi vorba de o sinucidere. Conform Alba24.ro, victima ar fi un bărbat de 81 ani din Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Acesta s-ar fi aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, la etajul 4. În ultima perioadă, cetățeanul s-ar fi confruntat cu afecțiuni medicale. Se pare că ar mai fi avut o tentativă de a-și lua viața, în timp ce era internat în spital.

S-au înmulțit gesturile de suicid în România

În ultimele zile, în mai multe orașe din țară au avut loc astfel de evenimente tragice. Pe 23 septembrie, un cuplu de bătrâni, soț și soție, cu vârste în jurul a 90 de ani, s-a sinucis în Capitală. Cei doi s-au aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Tot în București, pe 29 septembrie, un tânăr medic a murit într-un mod cumplit. Acesta s-a aruncat de la etaj. Salvatorii chemaţi de urgenţă la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

La scurt timp după tragedie s-a aflat că e vorba despre medicul chirurg, Radu Mirică. Se pare că acesta ar fi suferit de depresie.

La începutul lunii, în Cluj-Napoca, o tânără de doar 18 ani s-a aruncat în gol de la etajul unui bloc din oraș.

ADVERTISEMENT