News

Caz dramatic în București. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un pasaj din Sectorul 4

Au fost clipe dramatice în Capitală. Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de pe un pasaj din Sectorul 4. Ajunse la fața locului, echipajele de pe ambulanță nu au mai putut face nimic.
14.04.2022 | 17:12
Caz dramatic in Bucuresti Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe un pasaj din Sectorul 4
ADVERTISEMENT

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGMB) a fost alertată joi cu privire la o situație extrem de gravă produsă undeva în Sectorul 4.

Tragedie în București. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un pasaj din Sectorul 4

Puțin după prânz, la ora 12:30, agenții DGMB au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii, precum și un echipaj de prim-ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

”În data de 14 aprilie, în jurul orei 12,30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-a precipitat de la înălţime, de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului”, informează DGPMB.

Nu se știe dacă a fost accident sau sinucidere

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, au mai anunțat reprezentanții Poliţiei.

ADVERTISEMENT

Autoritățile nu au specificat, până în prezent, pe ce piste merg în acest caz: dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere. O anchetă a fost deschisă în acest sens pentru a se afla mai multe detalii.

În continuare, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

ADVERTISEMENT

Poliția, mobilizată pentru un alt eveniment produs în Sectorul 4

Tot în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați pentru un alt eveniment din Sectorul 4. Aceștia au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 42 de ani, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de furt.

”Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, la scurt timp după ce i-a sustras unei persoane un telefon mobil, din geantă, în timp ce coborau scările de acces într-o stație de metrou.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, se arată pe site-ul DGMB.

ADVERTISEMENT
Tags: