News

Caz dramatic în Capitală. Doi bătrâni, soț și soție, s-au sinucis împreună. S-au aruncat de la etajul 6

Un cuplu de bătrâni, soț și soție, cu vârste în jurul a 90 de ani, s-a sinucis vineri în Capitală. Aceștia s-au aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2.
23.09.2022 | 13:37
Caz dramatic in Capitala Doi batrani sot si sotie sau sinucis impreuna Sau aruncat de la etajul 6
Doi bătrâni din București, soț și soție s-au aruncat de la etajul 6 al unui bloc. Sursa foto (ilustrativ): aradon.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie petrecută vineri în București. Un cuplu de vârstnici a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit.

Doi bătrâni din București, soț și soție s-au aruncat de la etajul 6 al unui bloc

Cei doi bătrâni au fost găsiți fără suflare în fața unui bloc din zona Barbu Văcărescu. Din primele informații, cei doi bătrâni, în vârstă de aproximativ 90 de ani, soț și soție, s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului respectiv.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii spun că este vorba, cel mai probabil, de o sinucidere, dar nu se știe, deocamdată, cauza exactă, notează Antena 3.

Alertate de martori, mai multe echipaje de poliție, ambulanțe și SMURD au ajuns la fața locului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane.

ADVERTISEMENT

Potrivit ObservatorNews, victimele aveau 91 și 96 de ani. Cei doi bătrâni se aflau în grija unei vecine. Aceasta plecase din locuință pentru a le face câteva cumpărături și i-a lăsat nesupravegheați. La întoarcere a trăit un adevărat șoc afând de dubla tragedie.

Cuplul locuia la etajul 3 al blocului din Sectorul 2. Vârstnicii au urcat 3 etaje și s-au aruncat în gol de la intrarea de la ghenă de la nivelul 6 al imobilului.

ADVERTISEMENT

Tragedie similară produsă și în Ploiești

Un caz similar s-a produs, noaptea trecută, și în județul Prahova. Un bărbat de 52 de ani a murit în mod violent, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Ploiești.

Și în această situație, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Aceștia doar au constatat decesul. Până în prezent, nu se știu motivele pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem. Polițiștii continuă cercetările și au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Din primele verificări efectuate de oamenii legii nu au rezultat indicii cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții”, precizează IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT
Tags: