News

Caz dramatic în Mureș. Copil de 5 ani, împușcat mortal de fratele său de 8 ani

03.05.2021 | 17:47
Caz dramatic in Mures Copil de 5 ani impuscat mortal de fratele sau de 8 ani
ADVERTISEMENT

Întâmplare tragică în județul Mureș. Un copil de 5 ani a murit după ce a fost împușcat în piept de fratele său mai mare, în vârstă de 8 ani.

Din primele informații, drama din Ardeal s-ar fi întâmplat în timp ce micuții se aflau împreună cu membrii familiei la un picnic, într-o pădure din comuna Mădăraș.

ADVERTISEMENT

Arma cu care a fost omorât micuțul ar fi fost lăsată fără supraveghere, iar fratele său de 8 ani s-ar fi jucat cu ea și, accidental, s-a descărcat.

Copil de 5 ani din Mureș, omorât de fratele mai mare. A fost împușcat accidental

Tragedie de Paște într-un județ din Transilvania. Un copil de doar 5 ani a murit după ce a fost împușcat accidental în zona pieptului de un alt copil de 8 ani, chiar fratele său.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost împușcat cu o armă cu aer comprimat, la un picnic, în zona comunei Mădăraș. Arma a fost lăsată nesupravegheată de un pădurar care participa la picnic, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, potrivit Antena 3.

Arma cu care micuțul a fost ucis este un pistol cu aer comprimat de 5,5 mm cu alice. La un moment dat, copilul de opt ani ar fi luat pistolul, ce fusese lăsat nesupravegheat, şi a început să se joace cu el.

ADVERTISEMENT

În timp ce se juca cu pistolul armat, băiatul de opt ani şi-a luat fratele mai mic la ţintă şi a apăsat trăgaciul. Alicele trase pe țeava armei l-au lovit pe copilul de 5 ani în piept, iar acesta a căzut la pământ.

Puțin după ora 15:30, martorii tragediei au efectuat primul apel la numărul unic de urgenţă 112.

ADVERTISEMENT

Echipajele SMURD nu l-au mai putut salva pe micuț

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, însă toate eforturile depuse de medici au fost în zadar. Copilul de 5 ani a fost declarat mort.

Minorul se afla în stare de inconștiență, iar echipele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes, iar la 16:27 a fost constatat decesul.

ADVERTISEMENT
Tags: