Life

Un nou caz emoţionant la “Visuri la cheie”: “Mama mea este o eroină”

Un nou caz emoționant va putea fi urmărit la „Visuri la cheie”, în ediția de miercuri seară, de la 20.30. Este povestea unor campioni care au trecut prin mai multe greutăți.
17.11.2021 | 14:59
Un nou caz emotionant la Visuri la cheie Mama mea este o eroina
Telespectatorii vor putea vedea un nou caz emoționant la Visuri la cheie. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Emisiunea „Visuri la cheie” va prezenta, în noua ediție, un nou caz emoționant. Ediția de miercuri seară aduce în fața telespectatorilor povestea unor campioni care au avut parte de numeroase greutăți de-a lungul vieții.

Este vorba despre doi frați, campioni la kempo. Cei doi trăiesc într-o garsonieră împreună cu părinții și sora lor mai mică.

ADVERTISEMENT

Deși locuiesc într-un spațiu mic, cei doi frați se mândresc cu realizări remarcabile. Medaliile nu lipsesc din decor, dovadă că aceștia au muncit foarte mult pentru visul lor.

Un nou caz emoţionant la „Visuri la cheie”

Noua ediție „Visuri la cheie” vine cu o poveste impresionantă a doi frați campioni la kempo, care locuiesc într-o mică garsonieră alături de părinții și surioara lor.

ADVERTISEMENT

„Titlurile mele sunt de: dublu campion mondial, triplu vicecampion mondial, de câteva ori campion european și vicecampion european. Eu visez să lupt cu cei mai buni din toată lumea”, spune Vali, unul dintre frați, în emisiunea de la Pro TV.

Acesta a mai spus că visul lui și al fratelui său este ca tatăl lor să nu mai fie nevoit să lucreze departe de casă, în Anglia. Mama lor este o eroină pentru Vali, întrucât aceasta face eforturi foarte mari pentru a-i ajuta pe copii.

ADVERTISEMENT

„Mama mea este o eroină pentru că face niște eforturi extraordinar de mari. Pe mama o admir foarte mult.

Tata a fost mai mult plecat, de când am fost mici. Mai aveam nevoie de el, se simțea lipsa lui”, a mai spus tânărul.

ADVERTISEMENT

Vali a mai precizat că îi place să se distreze. Cu toate acestea, prioritatea o reprezintă antrenamentele și școala, întrucât viitorul său depinde de acestea.

„Îmi place să mă distrez, dar când am timp. Antrenamentele sunt o prioritate, școala – viitorul meu depinde de asta”, a mai declarat el.

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, a remarcat medaliile copiilor, care ocupă o suprafață destul de mare a casei.

„Mă uitam la pereții casei și mi-am dat seama că medaliile acum ocupă cam 15-20% din suprafața casei”, spune acesta.

Tatăl lor este foarte mândru de familia lui și simte că este „cel mai bogat om din lume” pentru acest lucru.

„Mă simt cel mai bogat om din lume, chiar dacă nu avem nimic, avem o familie foarte frumoasă și îi iubesc din tot sufletul”, declară tatăl acestora.

Tatăl a început să construiască o casă pentru el și familia sa în Slobozia. Ediția din această seară a emisiunii va putea fi urmărită de la 20.30, la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: