News

Cazul fetiței din Arad omorâte de concubinul mamei a ajuns la final. Precizările avocatului care a reprezentat familia

Avocatul care a reprezentat familia micuței Antonia, fetița din Arad omorâtă de concubinul mamei, a făcut câteva precizări despre cazul care a ajuns la final
22.03.2022 | 17:51
Cazul fetitei din Arad omorate de concubinul mamei a ajuns la final Precizarile avocatului care a reprezentat familia
Avocatul familiei Antoniei a făcut câteva precizări în ceea ce privește cazul fetiței ucise de concubinul mamei. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi informații cu privire la crima petrecută lângă un cimitir din Arad, unde o fetiță a fost omorâtă și incendiată de concubinul mamei, au fost transmise de avocatul familiei, Adrian Cuculis. Potrivit acestuia, cazul a ajuns la final.

Cazul fetiței din Arad omorâte de concubinul mamei a ajuns la final

Într-o postare pe contul său de Facebook, Adrian Cuculis, avocatul familiei Antoniei, fetița omorâtă cu bestialitate de concubinul mamei sale, a anunțat că acest caz a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care o ucis-o și a incendiat-o pe fetița în vârstă de patru ani a primit 18 ani de închisoare. De asemenea, acesta trebuie să plătească daune morale în valoare totală de 1,5 milioane de euro.

“Asta este partea rece, neimportantă si pur juridică. Partea emoțională este că un copil a ajuns în pământ fiindcă un consumator de substanțe interzise a ales că are o zi proastă.

ADVERTISEMENT

Noi atât am putut să facem juridic, să obținem condamnarea și daunele ce nu vor fi plătite niciodată probabil. Restul rămâne în grija rugăciunilor”, este mesajul emoționant al lui Adrian Cuculis, avocatul familiei Antoniei.

Ce spun oamenii din mediul online despre verdictul final în cazul micuței Antonia

Postarea avocatului Adrian Cuculis a strâns sute de reacții, comentarii și distribuiri.

Internauții și-au arătat indignarea în ceea ce privește verdictul final în cazul Antoniei, fetița ucisă și incendiată de tatăl vitreg.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți sunt de părere că ucigașul ar fi trebuit să primească închisoare pe viață.

“Pușcărie pe viață ar fi trebuit. Oricâți bani ar plăti ca și daune, pe fetiță nu o va aduce înapoi”, este mesajul unei conaționale.

“Nu înțeleg un lucru. Cum poate justiția română să fie așa blândă cu crimele? Ai omorât, stai închis pe viață! Și de face accident și din greșeală moare cineva, tot atâta pedeapsă primește! Unde-i dreptatea? Că sunt două lucruri total diferite!”, a mai scris o altă femeie la postarea avocatului.

ADVERTISEMENT