News

Caz grav în Caraș-Severin. Copil de 4 ani, aruncat de mamă de pe tobogan. Care e starea micuțului

Un copil de doar 4 ani din Caraș-Severin a fost victima unui incident extrem de grav. Acesta a fost aruncat de propria mamă de pe un tobogan.
06.09.2021 | 15:30
Caz grav in CarasSeverin Copil de 4 ani aruncat de mama de pe tobogan Care e starea micutului
ADVERTISEMENT

Caz extrem de grav petrecut în județul Caraș-Severin. Un copil de 4 ani a fost aruncat, duminică, de mama sa pe un tobogan situat într-un parc situat în orașul Caransebeş.

În urma incidentului, minorul a ajuns la spital, iar femeia a fost internată involuntar la o secţie de specialitate, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

Copil de 4 ani din Caraș-Severin, la spital după ce mama l-a aruncat de pe tobogan

Din primele informații, incidentul din Caraș-Severin a avut la bază un moment de furie al femeii, cea care a recurs la acest gest care se putea solda cu o tragedie.

După gestul condamnabil al mamei sale, micuțul a suferit o rană la nivelul frunţii fiind transportat cu ambulanţa la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe mama acestuia, de 30 de ani, aceasta a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului din municipiu, pentru a i se acorda îngrijiri specifice, precizează Agerpres.

Femeie agresivă din Caraș-Severin, lăsată fără copii în urma gestului

După acest eveniment deosebit de grav, angajații de la Protecția Copilului Caraș-Severin au decis, de urgență, ca toți copiii femeii agresive să fie luați în plasament.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urma cazului de duminică, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Cei de la Poliție au mai anunțat că vor continua cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

ADVERTISEMENT

”De asemenea, poliţişti de la Poliţia municipiului Caransebeş au informat de urgenţă reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 şi 14 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebe”, menţionează reprezentanţii IPJ, conform sursei citate.

Doi minori din Caraș-Severin, dispăruți în iunie

Tot în luna iunie, în Caraș-Severin, doi frați de 3 și 5 ani, au dispărut de acasă. Imediat, oamenii legii s-au mobilizat și au început căutarea acestora, cu mijloace tehnice, dar și câini de urmă. Li s-au alăturat pompieri, jandarmi, salvamontișți, dar și pădurari și localnici care cunoșteau foarte bine zona unde au dispărut.

Din fericire, cazul s-a încheiat cu bine. Pe 3 iunie, micuții au fost văzuți de un șofer pe marginea unui drum. Acesta a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului de unde i-au preluat pe copii.

ADVERTISEMENT