News

Caz grav la Focșani. Nicoleta, o femeie de 49 de ani, a murit după ce a așteptat 2 ore la Urgențe. Dosar penal deschis de poliție

Caz extrem de grav petrecut la Spitalul Județean din Focșani. Nicoleta, o femeie de 49 de ani, a murit după ce a așteptat 2 ore la Urgențe.
09.12.2022 | 20:29
Caz grav la Focsani Nicoleta o femeie de 49 de ani a murit dupa ce a asteptat 2 ore la Urgente Dosar penal deschis de politie
Tragedie la Spitalul Focșani. O femeie de 49 de ani a murit după ce a așteptat 2 ore la Urgențe. Sursa foto: antena3.ro / infomures.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deces suspect la Spitalul Județean din Focșani. O pacientă a murit după ce a așteptat ore întregi la Urgențe.

Tragedie la Spitalul Focșani. O femeie de 49 de ani a murit după ce a așteptat 2 ore la Urgențe

Nicoleta, o femeie de 49 de ani din județul Vrancea, a avut parte de un final tragic. Joi, 8 decembrie, aceasta a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, aceasta s-ar fi simțit foarte rău. Imediat după apel a fost preluată de ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Focșani.

Aici au început problemele. Pacienta a fost, într-o primă fază, preluată de un asistent din triajul UPU și evaluată din punct de vedere medical.

ADVERTISEMENT

Până să fie consultată de un medic, femeia a așteptat 2 ore la Urgențe. A stat în triaj până s-a eliberat un pat, notează Antena 3.

Într-un final, după orele de chin, femeia a ajuns la un medic. La o jumătate de oră după ce acesta i-a administrat o perfuzie, femeia a întrat în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, însă acestea au fost în zadar și a fost declarat decesul.

Dosar penal de ucidere din culpă deschis de poliție

Sursa citată scrie că, vineri, soțul Nicoletei a mers la Poliție și a depus plângere.

În urma acestui caz, polițiștii din Vrancea au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și așteaptă acum rezultatele necropsiei.

ADVERTISEMENT

Nicoleta lucra ca make-up artist în Focșani. Aceasta le-ar fi spus medicilor din UPU că se trata pentru o depresie.

Unitatea medicală din Focșani a anunțat, de asemenea, deschiderea unei anchete interne pentru a se afla dacă au fost respectate toate procedurile si protocoalele medicale.

”La nivelul spitalului s-a constituit o comisie care va verifica dacă în cazul de față au fost respectate toate procedurile și protocoalele medicale”, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean din Focșani.

ADVERTISEMENT