News

Caz incredibil în Ilfov. O elevă de clasa a VIII-a, aproape de comă alcoolică. Fata, încuiată în sala de sport

O elevă de clasa a VIII-a a fost aproape de comă alcoolică, iar un profesor a încuiat-o în sala de sport.
11.06.2021 | 16:49
Caz incredibil in Ilfov O eleva de clasa a VIIIa aproape de coma alcoolica Fata incuiata in sala de sport
Caz incredibil în Ilfov. O elevă de clasa a VIII-a, aproape de comă alcoolică. Fata, încuiată în sala de sport. Sursa foto: captura PRO TV
ADVERTISEMENT

O elevă de clasa a VIII-a, din localitatea Ciolpani,  a băut la școală până a ajuns aproape de comă alcoolică. Incredibil este că, un profesor a închis-o în sala de sport pentru a-și reveni în loc să cheme salvarea.

Mai târziu, când cursurile s-au terminat profesorul a trimis-o pe fată acasă. Aceasta a fost găsită în parc de un părinte. Direcția de Asistență Socială a început o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT

Caz incredibil în Ilfov. O elevă de clasa a VIII-a, aproape de comă alcoolică

O elevă de 15 ani, din localitatea Ciolpani, județul Ilfov, a băut până aproape de comă alcoolică împreună cu alți colegi. Ceea ce este mai șocant este faptul că un profesor care a găsit-o pe fată aproape inconștientă a decis să o închidă în sala de sport pentru a-și reveni, în loc să sune la ambulanță.

La finalul cursurilor acesta a trimis-o acasă. Minora a fost găsită în parc de un părinte.

“Profesorii si directoarea au preferat să o închidă în sala de sport, să o lase pe saltele și ea în starea aceea a început să vomite. Se putea îneca cu vomă și muri.

ADVERTISEMENT

Nu poți să lași un minor în stare de ebrietate nesupravegheat și fără să chemi ajutor medical. Am întrebat ce s-a întâmplat, ce măsuri s-au luat și ne-a spus că nu e treaba noastră”, a declarat un părinte pentru PRO TV.

Elevii au distribuit poze indecente cu fata

Mai mulți părinți au găsit în telefoanele copiilor poze indecente cu eleva din clasa a VIII-a. Se pare că acestea ar fi fost făcute în afara școlii, iar copiii le-au distribuit între ei.

ADVERTISEMENT

“Polițiștii din Ciolpani au fost sesizați cu privire la introducerea în școală de băuturi alcoolice de către mai mulți elevi.

Pe parcursul zilei au fost semnalate și alte aspecte verificate de polițiștii Biroului de Siguranță Școlară”, Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt, IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Părinții spun că au făcut mai multe plângeri până acum, dar nu s-a luat nicio măsură.

“Au venit copiii de la școală și au zis că au găsit prezervative în toaletă. Am făcut trei plângeri către Inspectoratul Școlar Ilfov, Inspectoratul de Poliție și Minister”, au mai spus părinții pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT