News

Caz incredibil în județul Galați! O tânără de 19 ani și-a păcălit părinții că a fost răpită. Ce măsuri au luat polițiștii

09.07.2020 | 16:47
Caz incredibil in judetul Galati O tanara de 19 ani sia pacalit parintii ca a fost rapita Ce masuri au luat politistii
ADVERTISEMENT

Familia unei tinere de 19 ani din județul Galați au trecut prin clipe de coșmar în urmă cu două zile, când aceasta a anunțat că a fost răpită și sechestrată de mai mulți indivizi înarmați și periculoși. Ba mai mult, le-a oferit rudelor și detalii cu privire la locul în care ar fi fost ținută împotriva voinței sale.

Dis de dimineață, acestea au alertat autoritățile, în speranța că fata va fi găsită în cel mai scurt timp cu putință. Ca urmare a sesizării făcute prin apel la numărul de urgență 112, poliţiştii şi jandarmii au început să verifice locurile care corespund descrierii (tânăra spunea că observă o piscină, un drum de centură și un pod), precum şi spaţiile de cazare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, însă, au ajuns la concluzia că au asistat la o farsă pe care fata a pus-o la cale pentru părinții săi, cu ocazia zilei de naștere. Pusă în fața faptului împlinit, aceasta a recunoscut că a vrut să facă o glumă, pe fondul substanțelor interzise pe care le consumase.

O tânără din Galați a pus pe drumuri zeci de polițiști după ce a mințit că a fost răpită

„În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urma unui apel video, tânăra de 19 ani a declarat faptul că se află în Italia şi nu este victima vreunei infracţiuni. A dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pentru fapta sa, tânăra din comuna Vânători a primit o amendă usturătoare din partea oamenilor legii. Nu de alta, dar gluma sa „nevinovată” a dus la alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat.

ADVERTISEMENT

O tânără din Dolj și-a păcălit mama că a fost răpită de 3 bărbați. De fapt, fugise la iubitul său

Nu este pentru prima dată când tinerii le joacă astfel de feste părinților și îi fac să treacă prin momente de panică. Recent, o fată din județul Dolj și-a mințit mama că a fost răpită de 3 bărbați periculoși, iar femeia, îngrozită de afirmațiile sale, a alertat autoritățile.

Ulterior, aceasta a recunoscut că nimic din ceea ce-i spusese femeii care i-a dat viață nu era adevărat. În realitate, „victima” s-a întâlnit pe ascuns cu un bărbat pe care îl cunoscuse prin intermediul rețelelor de socializare. Cum nu prezenta urme ale vreunei infracțiuni,  a fost predată familiei și s-a ales cu o amendă usturătoare.

ADVERTISEMENT
Tags: