Caz incredibil în Liga 1 Betano! A jucat fără număr la meciul Dinamo – Concordia 3-2

Traian Terzian   
în Casa Pariurilor Liga 1
06/04/2019, 10:19
Caz incredibil în Liga 1 Betano! A jucat fără număr la meciul Dinamo – Concordia 3-2 GALERIE FOTO
Un caz incredibil s-a petrecut la meciul Dinamo - Concordia 3-2, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1 Betano, un jucător al formației oaspete evoluând mai multe minute cu un tricou pe care nu avea inscripționat niciun număr

Un caz incredibil s-a petrecut la meciul Dinamo – Concordia 3-2, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1 Betano, un jucător al formației oaspete evoluând mai multe minute cu un tricou pe care nu avea inscripționat niciun număr. Ilfovenii au rămas fără victorie de la începerea play-out-ului, sunt pe ultimul loc în clasament și au șanse minime de a se mai salava de la retrogradare.

Nicolas Gorobsov a jucat fără număr în meciul Dinamo – Concordia 3-2 din Liga 1 Betano

În minutul 38 al partidei din Ștefan cel Mare, italianul Mattia Montini l-a lovit pe Nicolas Gorobsov, iar acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Argentinianul a ieșit la marginea terenului pentru a i se opri sângerea de la nas, dar a fost nevoit să-și schimbe tricoul deoarece se umpluse de sânge. Însă, în momentul revenirii, căpitanul de la Chiajna a devenit jucătorul fără identitate.

Neavând niciun tricou de schimb disponibil pe bancă, jucătorul a fost nevoit să îmbrace unul alb simplu fără niciun fel de însemn pe el lucru care nu a fost observat de arbitrul Adrian Comănescu. Astfel, Nicolas Grobsov a jucat minute bune din meciul Dinamo – Concordia 3-2, din etapa a patra play-out-ului Ligii 1 Betano, cu un tricou fără logo-ul clubului, fără sponsori și fără număr, doar cu logo-ul producătorului de echipament.

Nicolas Grobsov în duel cu Dan Nistor în Dinamo - Concordia Chiajna
Nicolas Gorobsov în duel cu Dan Nistor în Dinamo – Concordia Chiajna

Rednic i-a premiat pe jucătorii dinamoviști

Singurul indiciu despre jucătorul în cauză îl reprezenta numărul care îi apărea pe șort. În cele din urmă, situația a fost remediată la pauză, iar Nicolas Grobsov a intrat în repriza secundă cu un tricou regulamentar. Argentinianul nu a mai apucat să evolueaze decât 15 minute, deoarece a fost înlocuit de antrenorul Adrian Falub în minutul 59 cu Alexandru Albu.

Dinamo a învins Concordia Chiajna cu scorul de 3-2, după ce a avut 3-0 și a urcat pe prima poziție a play-out-ului. La finalul întâlnirii, antrenorul ”câinilor”, Mircea Rednic, s-a declarat mulțumit de evoluția formației sale în ciuda relaxării din finalul jocului și a anunțat că fotbaliștii vor primi o mică primă din partea sa. ”Puriul” a mai anunțat că pentru sezonul viitor mai are nevoie de câțiva jucători.

Închide ×