Sport

Caz incredibil în Liga 3! Atac în stil mafiot, cu acid sulfuric și lichid de frână, asupra unui antrenor din Oltenia

Alex Stoica se află la Viitorul Șimian în Liga 3, iar în zilele trecute a avut parte de o întâmplare tristă. Cineva i-a atacat mașina cu acid sulfuric și lichid de frână.
20.05.2024 | 10:45
Caz incredibil in Liga 3 Atac in stil mafiot cu acid sulfuric si lichid de frana asupra unui antrenor din Oltenia
Caz incredibil în Liga 3! Atac în stil mafiot, cu acid sulfuric și lichid de frână, asupra unui antrenor din Oltenia. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Stoica nu are parte de cele mai liniștite clipe la Viitorul Șimian, după ce un individ i-a atacat mașina cu acid sulfuric și lichid de frână la Drobeta Turnu-Severin. Fostul tehnician trecut și pe la juniorii Universității Craiova a dat detalii în exclusivitate pentru FANATIK.

Caz incredibil în Liga 3! „Atac în stil mafiot” asupra unui antrenor din Oltenia

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de joi, atunci când Viitorul Șimian a disputat un meci școală cu o trupa de juniori din Drobeta Turnu-Severin. Alex Stoica avea mașina în parcarea stadionului din Mehedinți, iar când a ieșit de pe arenă a avut parte de o surpriză nefericită.

ADVERTISEMENT

Pe mașina lui a fost aruncată o substanță acidă, iar Alex Stoica a sesizat poliția și așteaptă ca autoritățile să identifice persoana responsabilă pentru întâmplate. Antrenorul a dezvăluit și ce incident a avut cu câteva zile înainte de incidentul de la Drobeta Turnu-Severin.

„Nu știu sigur încă dacă au fost suporteri, lumea este pașnică la Șimian. Probabil interesele sunt altele. Inclusiv la meciul cu Filiași a venit un suporter și din minutul 1 până în minutul 90 m-a apostrofat, chiar dacă eram la momentul respectiv pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Am primit niște telefoane când am băgat un jucător, mi s-a transmis că mi se vor întâmpla numai lucruri bune de acum înainte. Mă gândesc că poate să fie de acolo, însă nu știu concret, poate este doar o întâmplare, iar asta urmează să stabilească poliția.

Am luptat până în ultima clipă la baraj, avem o echipă tânără și nu cred că este o problemă. Am făcut un campionat bun cu excepția ultimelor etape când am avut multe probleme de lot”, a spus Alex Stoica.

ADVERTISEMENT

„Îmi este teamă, dar nu voi renunța! Fapta a fost premeditată, mesajul a fost puternic”

„Am avut un joc școală cu o echipă de juniori din Severin, iar la finalul jocului m-a așteptat o femeie care i-a făcut o poză individulul de la spate. Mi-a spus că a aruncat cu o soluție urât mirositoare, iar când m-am uitat sub mașină deja făcea spume, mi-am dat seama că este ceva care arde.

Era amestecat cu ceva, probabil cu lichid de frână. Cu siguranță că astfel de fapte nu își au locul, mi se pare un atac în stil mafiot. Să faci asta cu acid este o amenințare gravă, mâine, poimâine o astfel de persoană poate atenta la viața ta.

ADVERTISEMENT

Îmi este teamă, dar cu siguranță că nu voi renunța. Teamă îi este teamă oricărui om, dar nu mă va împiedica să îmi desfășor activitatea, nu voi ceda la astfel de presiuni. Cred că astfel de gesturi nu își au locul, este un gest cu o tentă puternică.

Materialul pe care l-a folosit dă dovadă că fapta a fost premeditată și că vrea ca mesajul să aibă un impact puternic”, a spu Alex Stoica în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită