News

Caz incredibil în Piteşti! Un preot a călcat intenționat cu mașina un pieton VIDEO

03.10.2019 | 15:44
Caz incredibil in Pitesti Un preot a calcat intentionat cu masina un pieton VIDEO
ADVERTISEMENT

Imaginile zilei vin din Pitești, unde un preot care venea de la slujbă a lovit intenționat cu mașina un pieton care i-a reproșat faptul că nu i-a acordat prioritate, deși se afla pe trecerea de pietoni!

Un preot din Pitești a călcat intenționat cu mașina un pieton

Incidentul a avut loc în centrul orașului Pitești și totul a fost filmat de camerele de supraveghere. Preotul Ştefan Toroabă se întorcea de la biserică după slujbă. În centrul Piteștiului, într-o intersecţie, nu i-a acordat prioritate unui bărbat care voia să traverseze pe zebră, iar între cei doi s-a iscat o ceartă. Câteva secunde mai târziu, o cameră de supraveghere a surprins momentul în care părintele îşi pierde cumpătul, accelerează şi îl izbeşte cu autorismul pe pieton. Vezi VIDEO AICI!

ADVERTISEMENT

“A oprit la vreo 10 centimetri de mine. I-am zis: “Bă nene, e trecere de pietoni, e lumină intermitentă, trebuie să îmi dai prioritate! Ca tu nu ştii cine sunt eu! A scos telefonul să mă filmeze, eu i-am zis ”filmează pe cine vrei tu” şi am plecat, când am ajuns în faţa maşinii, a trecut peste mine”, a declarat pentru știrileprotv.ro Cosmin Dușă, victimăa preotului.

Un preot din Pitești a călcat intenționat cu mașina un pieton
Un preot din Pitești a călcat intenționat cu mașina un pieton. Sursa foto: parohiamaracineni.blogspot.com

Preotul a fost arestat pentru 30 de zile

Procurorii care au preluat ancheta sunt de părere că preotul l-a lovit intenţionat pe bietul om şi l-au arestat pe omul lui Dumnezeu pentru de 30 de zile, pentru tentativa de omor. “Din imaginile pe care le avem la dispoziţie în cadrul dosarului penal apreciem că există intenţie în săvârşirea faptei”, a declarat pentru aceeași sursă Marius Ștefan, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

ADVERTISEMENT

Arhiepiscopia Argesului şi Muscelului a tramsis că se dezice de atitudinea clericului și condamnă ferm asemenea manifestări violente.

“Eparhia Argeșului și Muscelului, se dezice de atitudinea clericului și condamnă ferm asemenea manifestări. După efectuarea cercetărilor de către organele abilitate ale Statului Român în asemenea situații și după stabilirea circumstanțelor care au condus la evenimentul amintit anterior, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, va întreprinde măsurile statutare și canonice, care se impun”.

ADVERTISEMENT
Tags: