News

Caz incredibil în România: terenul pe care elevii unei școli jucau fotbal, arat de un consilier local. Video

Un caz incredibil a fost consemnat, în Joia Mare, în România: terenul pe care elevii unei școli jucau fotbal a fost arat de un consilier local, în județul Gorj.
15.04.2023 | 12:57
Caz incredibil in Romania terenul pe care elevii unei scoli jucau fotbal arat de un consilier local Video
Terenul pe care elevii unei școli din Gorj jucau fotbal, arat de un consilier local. Sursa foto: Facebook / Consiliul Local Aninoasa / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz de-a dreptul incredibil a fost consemnat în Gorj, acolo unde terenul pe care elevii unei școli jucau fotbal a fost arat de un consilier local. Cum s-a ajuns la această situație din care au de pierdut doar cei mici.

Terenul pe care elevii unei școli din Gorj jucau fotbal, arat de un consilier local

Elevii de la o școală din satul Groșerea al comunei Aninoasa au căzut victimele unor răfuieli politice locale. Aceștia au rămas fără terenul de fotbal din localitate. Chiar în Joia Mare, un consilier local a arat spațiul de joacă.

ADVERTISEMENT

Politicianului nu i-a păsat că, în acel moment, pe acel spațiu erau mai mulți copii care băteau mingea. S-a urcat la volanul tractorului său și a arat spațiul verde. Nimeni nu l-a putut opri.

Resemnat, un cetățean din Groșerea, prezent la fața locului, spune că tot ceea ce se întâmplă nu este decât o răzbunare politică locală. Acesta îi reproșească consilierului că nu se gândește deloc la sănătatea copiilor.

ADVERTISEMENT

”O zi neagră pentru Aninoasa, terenul de sport din satul Groșerea a fost arat de consilierul Coară, care nu s-a gândit că este Săptămâna Mare și Joia Mare! Știm că este răzbunare politică.

Păcat nu te gândești domnule consilier de 2 lei la copiii noștri, la nepoții noștri și la sănătatea lor. Sportul înseamnă viață sănătoasă! Vă pot spune că vom lupta cu toate forțele pentru cetățeni”, a afirmat bărbatul, citat de publicația Pandurul.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune primarul despre acest caz

Din spusele primarului din Aninoasa, situația în zonă este una extrem de complicată. El spune că terenul este disputat între proprietari și localnici. Mai mult, între părți s-a dus un război de lungă durată. S-a ajuns și la blesteme.

”Proprietarii au lăsat terenul pentru a face copiii sport. Acolo au apărut niște discuții, proprietarii și-au vrut terenul înapoi și a ieșit un scandal care nu își avea rostul. Înțeleg că s-au aprins lumânări acolo, s-au blestemat și și-au spus cuvinte grele. Lucrurile trebuiau negociate, nu se rezolvă cu parul. Consilierul local nu este proprietar. Primăria nu are niciun amestec acolo”, a precizat Ilie Petroi, pentru presa locală.

ADVERTISEMENT

Localnicii și-au exprimat pe Facebook revolta față de ceea ce a făcut acest consilier. Iată câteva dintre mesaje:

  • În maxim 3 ani o să vedem scaieți pe teren așa cum era înainte! Păcat, înveselea satul.
  • Sunt din Craiova. Am petrecut în mare parte vacanțele acolo și era atât de frumos când ne strângeam duminica să jucam fotbal. Parcă nu era atâta ură și dușmănie. Oare dacă nu băga acel tractor pe teren îl deranja atât de rău? Păcat de comportamentul lui.
  • Când or veni la poarta la dumneavoastră să vă scoată la vot să-i luați cu pietre la goană pe acești consilieri, această problema se putea rezolva într-o ședință de consiliu.
ADVERTISEMENT