News

Caz incredibil în Suceava. A băut antigel, de supărare că și-a pierdut banii la păcănele

12.02.2021 | 22:40
Caz incredibil in Suceava A baut antigel de suparare ca sia pierdut banii la pacanele
ADVERTISEMENT

De supărare că a pierdut 1.500 de lei la păcănele, un tânăr din Suceava a încercat să-și pună capăt zilelor, apoi și-a dat seama că e pe cale să comită un gest necugetat și a sunat la 112 pentru ajutor.

Incidentul a avut loc joi seara, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că numitul B. Andrei, în vârstă de de 27 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, după ce a ingerat o cantitate mare de antigel.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor sale, de la sala de jocuri, bărbatul a intrat într-un magazin de piese auto, a cumpărat un litru de antigel, după care s-a dus în parc și a băut circa 300 de mililitri din lichid. Peste aproximativ 30-40 de minute, a realizat ce a făcut și a cerut ajutorul medicilor.

Un tânăr din Suceava a băut antigel, de necaz că a pierdut banii la păcănele, după care a sunat la 112

Joi seara, la orele 20.05, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava cu privire la faptul că a fost adus cu ambulanța numitul B. Andrei, de 27 ani, care a ingerat o cantitate de antigel.

ADVERTISEMENT

Din cele declarate verbal de către B. Andrei a rezultat faptul că ieri s-a deplasat de la domiciliu la o sală de jocuri din zona centrală a municipiului Suceava unde a jucat la păcănele și a pierdut suma de aproximativ 1.500 lei.

Fiind supărat s-a deplasat la magazinul de piese auto Auto Albina din zona stației TPL 22 Decembrie de unde a achiziționat un recipient de 1 litru antigel după care, s-a deplasat în parcul de pe str. Meseriașilor unde a ingerat cca. 300 ml. antigel.

ADVERTISEMENT

După 30-40 minute și-a dat seama de riscul la care s-a expus și a apelat singur serviciul 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță.

Susnumitul a fost transportat de echipajul medical la UPU Suceava unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat, diagnosticul prezumtiv fiind ,, intoxicație voluntară cu antigel ‘‘.

ADVERTISEMENT

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică cu privire la comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT