CAZ INCREDIBIL la Olimpiadă! Jamaicanii au pierdut bobul cumpărat din donaţii

Adrian Căpriţă   
în Nicio categorie
06/02/2014, 15:33
CAZ INCREDIBIL la Olimpiadă! Jamaicanii au pierdut bobul cumpărat din donaţii

Echipa de bob care va reprezenta Jamaica la Jocurile Olimpice au deja probleme, deşi mai este o zi pînă începe competiţia.

După ce au reuşit să se califice cu greu la Olimpiadă, s-au lovit de faptul că nu aveau bani. Au strîns cu ajutorul donaţiilor o sumă de bani care să le permită să îşi cumpere un bob nou, prin promovarea filmului Cool Running. În această peliculă este vorba despre participarea la Olimpiada din 1988, prima din istoria ţării.

Sportivii au acum o nouă problemă: echipamentul în care vor participa nu a ajuns în Rusia! Din cauza vremii nefavorabile, avionul a fost obligat să decoleze mai tîrziu, iar cînd au ajuns în Rusia au observat că bagajele lor s-au rătăcit undeva între SUA şi Soci.

“Carcasa bobului este aici, dar lamele de alunecare, pentru care am depus atît efort să la cumpărăm, nu au ajuns. Cred că au rămas la New York. La fel s-a întîmplat şi cu echipamentul de competiţie”, a spus cîrmaciul Winston Watts.

Dar, în ciuda acestor dificultăţi, echipa şi-a păstrat optimismul: “Dacă echipamentul nostru nu vine pînă joi, vom împrumuta ce putem de la alte echipe, pentru a putea să ne antrenăm. Nu aveam un plan de rezervă, dar sunt mulţi sportivi care s-au oferit să ne ajute”, a spus Watts.

Închide ×