News

Caz incredibil la Vaslui. Un bărbat a vrut să se sinucidă după ce a fost amendat pentru că a ieșit fără declarație. La spital a aflat că are Covid-19

23.04.2020 | 22:40
Caz incredibil la Vaslui Un barbat a vrut sa se sinucida dupa ce a fost amendat pentru ca a iesit fara declaratie La spital a aflat ca are Covid19
Accident grav în București. Un copil de 10 ani, în stare gravă, după ce a fost lovit de un motociclist
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Vaslui a vrut să se sinucidă după ce a fost amendat pentru că a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere. Salvat în ultimul moment, cetățeanul a primit o altă lovitură pe patul de spital: are Covid-19!

Caz incredibil la Vaslui. Un bărbat a vrut să se sinucidă după ce a fost amendat pentru că a ieșit fără declarație. La spital a aflat că are Covid-19

Întâmplare de-a dreptul teribilă pentru un bărbat de 53 de ani din Vaslui. În urmă cu două zile, acesta a fost prins de forțele de ordine pe stradă fără declarația pe propria răspundere asupra sa.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii nu au avut de ales și l-au amendat cu 2.000 de lei. Extrem de afectat de acest necaz, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor și și-a pus ștreangul la gât în noaptea de 21 spre 22 aprilie.

Din fericire, gestul sinucigaș nu i-a reușit. Acesta a fost găsit la timp de fratele său, atârnând într-o magazie din propria curte. Fratele s-a mișcat foarte bine, a tăiat funia și i-a făcut un masaj cardiac care s-a dovedit a fi eficient și salvator.

ADVERTISEMENT

După nu foarte mult timp, la locuința celor doi a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, format din asistent medical şi ambulanţier, care au început manevrele de resuscitare.

La capătul a circa 20 de minute de manevre de resuscitare, efectuate la lumina lanternelor poliţiştilor, cadrul medical a reuşit să repornească inima bărbatului, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Salvat, dar infectat cu coronavirus

Aventura cetățeanului din Vaslui a continuat și după ce a ajuns la spital și, din păcate pentru el, a fost una cu un final, nu tragic, dar nici unul fericit.

De la amendă, tentativă de sinucidere și o luptă la limită între viață și moarte, cetățeanul din Vaslui s-a trezit și infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Dus, intubat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, bărbatului de 53 de ani i s-a recoltat probe pentru efectuarea testului rapid pentru Covid-19. Rezultatele au ieşit pozitive, motiv pentru care pacientului i s-a efectuat şi o radiografie.

Ulterior, după efectuarea examinării radiologice, având în vedere că s-au evidenţiat leziuni la unul dintre plămâni, s-a luat decizia ca, preventiv, până la sosirea rezultatelor testelor moleculare, bărbatul să fie transferat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad-unitate suport pentru pacienţi COVID-19, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT