News

Caz incredibil: o femeie i-a furat identitatea copilului dinamovistului Hanca! Soția fotbalistului, îngrozită: “Sunt șocată!”

22.11.2018 | 11:02
Caz incredibil o femeie ia furat identitatea copilului dinamovistului Hanca Sotia fotbalistului ingrozita Sunt socata

Situație ireală prin care a fost nevoit să treacă mijlocașul lui Dinamo și nevasta acestuia. FANATIK vă prezintă o poveste cum nici în filme nu vezi: o femeie i-a “furat” copilul lui Sergiu Hanca. Aceasta a postat imagini cu băiețelul jucătorului și susținea că este al ei.

Cum a aflat Andreea Hanca despre gestul imposibil de explicat al acelei persoane și cum a reacționat când văzut pozele cu micuțul Zian. Un caz care dă de gândit multor părinți care își expun copiii pe rețelele de socializare, fără să se gândească la existența unor psihopați capabili de lucruri reprobabile.

O femeie i-a “furat” copilul lui Sergiu Hanca! Trimitea pozele cu el la diverse concursuri!

Început de săptămână plin de spaimă pentru Sergiu Hanca și soția lui, Andreea. FANATIK a aflat că o prietenă a frumoasei brunete i-a scris acesteia pe contul de Instagram: “Bună. Îmi cer scuze dacă deranjez. Aș vrea să te întreb ceva, sper să nu deranjeze prea rău. De două săptămâni sunt puțin confuză. Am pe cineva în listă de postează poze cu bebelușul vostru. Posibil să fie neam, doar că mă induce în eroare că ar vrea să spună că este bebele ei. Îmi cer încă o dată scuze. Să vă trăiască bebele, să fie sănătos! O seară bună”, a sunat mesajul primit de Andreea Hanca.

Reacția acesteia a fost, normal, una de panică. A cerut detalii despre persoana în cauză. “A postat o poză pe un grup cu cel mic și prima oară am zis că seamănă între ei. Și i-am dat cerere. Și am văzut mai multe poze și le postează și pe grupuri de mămici și pitici”, i-a mai transmis amica virtuală doamnei Hanca.

Până unde a ajuns nebunia: îi găsise și naș micuțului!

Conștientă că situația este una gravă și că nu poate tolera o astfel de întâmplare, Andreea a intrat pe fir și a început să caute grupurile unde fusese trimisă poza cu Zian. “Vă rog frumos să ștergeți poza. Este copilul meu, iar această Roxi este probabil o psihopată, altfel nu știu cum ar putea să facă așa ceva… sunt șocată!”, le-a scris moderatorilor unei pagini care acceptaseră o poză cu fiul soților Hanca de la femeia “fantomă”.

Nebunia persoanei care susținea pe net că ar fi mama băiețelului a ajuns atât de departe încât îi găsise acestuia și un presupus naș! Deși postările au venit de pe un cont care avea nume și fotografii, acestea erau, cel mai probabil, furate la rândul lor de la altcineva. Alegem să nu publicăm numele complet care apare în acele postări tocmai din acest motiv.

Sergiu, Andreea și Zian Hanca
Sergiu, Andreea și Zian Hanca formează o familie superbă

Andreea Hanca, șocată: “Probabil că o copilă nebună a făcut asta!”

Contactată de FANATIK, nevasta lui Sergiu Hanca a vorbit despre incidentul tulburător al cărei victimă a fost băiețelul ei. “Eu sunt șocată! Mă aștept la multe, dar la așa ceva… niciodată! Probabil că o copilă nebună a făcut asta! Am mai văzut conturi fake, dar să gândești asta cu bebelușul mi s-a părut prea de tot! Am văzut că pe urmă a șters tot”, a explicat Andreea Hanca.

Poza cu micuțul Zian Hanca, trimisă de “Roxi” la un concurs dedicat mămicilor de