News

CAZ INCREDIBIL în ROM NIA. O fată de 16 ani este VIRGINĂ, dar GRAVIDĂ în 19 săptămîni!

Oamenii dintr-o comună din vecinătatea Dorohoiului sunt şocaţi după ce au aflat că o copilă de 16 ani este gravidă în 19 săptămâni deşi medicii susţin că aceasta este virgină. ...
15.06.2015 | 16:36
CAZ INCREDIBIL in ROM NIA O fata de 16 ani este VIRGINA dar GRAVIDA in 19 saptamini

Oamenii dintr-o comună din vecinătatea Dorohoiului sunt şocaţi după ce au aflat că o copilă de 16 ani este gravidă în 19 săptămâni deşi medicii susţin că aceasta este virgină. 

DECIZIA UNGURILOR care ÎNFIOARĂ TOATĂ EUROPA!

Un localnic a povestit în exclusivitate reporterilor publicaţiei Opinia de Dorohoi isprava care a uimit tot satul. Întâmplarea a fost confirmată de oamenii legii care spun că nu este vorba de nicio minune dumnezeiască, dar nici de de vreo faptă penală întrucât eleva a acceptat de bună voie actul sexual, are vârsta legală care exclude săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, iar faptul că, biologic, medicii au nu au constatat leziuni datorate unui act sexual nu este o premieră.

VIDEO SOC!!! DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150KM/ORA!!!!

Mai exact, în urmă ce ceva vreme, pe când fata nu avea încă împlinită vârsta de 16 ani, aceasta a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat de 24 de ani din aceeaşi comună. A ţinut totul secret până când, bebeluşul s-a dezvoltat iar burta nu a mai putut fi ascunsă. Astfel părinţii au aflat de întâmplare şi au făcut o sesizare la postul de poliţie din localitate.

Armata, ANUNŢ BOMBĂ! S-a luat DECIZIA! E oficial! Tinerii români au aflat: se pleacă la RĂZBOI!

Din declaraţii se pare că lucrurile au fost lămurite şi nu a fost înregistrat niciun dosar penal, însă dusă la un control medical, doctorii au confirmat sarcina aflată în evoluţie dar au rămas surprinşi când au constatat că eleva este biologic, încă virgină.

ULTIMA ORA / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! 

BOMBĂ! DISPAR ŢIGĂRILE! Vezi de cînd NU VEI MAI GĂSI ŢIGĂRI NICĂIERI! 

”Sunt frecvente astfel de cazuri mai ales în ultima perioadă. Fetele prezintă un himen complezent şi practic la un control de specialitate nu se poate evidenţia actul sexual. Cu alte cuvinte himenul este foarte elastic”, este explicaţia unui obstretician din Dorohoi.

ULTIMA ORA! TRAGEDIA S-A PRODUS! Celebrul CÎNTĂREŢ A MURIT! A făcut stop CARDIAC! Medicii nu l-au mai putut salva!!! 

Anunţ de ultima oră de la FACEBOOK! Toţi utilizatorii sînt afectaţi! DE AZI… 

Sursă: www.libertatea.ro