News

Caz INCREDIBIL în România. Un bărbat este căsătorit cu 2 surori si au 14 copii

Un caz halucinanat a fost prezentat în cadrul emisiunii La Măruţă de vineri, 23 octombrie. George Chirilă (41 de ani) este căsătorit după cum declară el, în faţa lui Dumnezeu, cu două...
23.10.2015 | 20:16
Caz INCREDIBIL in Romania Un barbat este casatorit cu 2 surori si au 14 copii

Un caz halucinanat a fost prezentat în cadrul emisiunii La Măruţă de vineri, 23 octombrie. George Chirilă (41 de ani) este căsătorit după cum declară el, în faţa lui Dumnezeu, cu două surori: Nicoleta Moldoveanu (prima soţie, 39 de ani) şi Mariana (a doua soţie, 40 de ani).

Poveste de domeniul fanstasticului la Iaşi. Un bărbat traieşte în acelaşi timp cu două surori, iar în urma acestor relaţii s-au născut deja 14 copii. Din păcate, ultima fetiţă născută a decedat la un an de la naştere. George Chirilă a cunoscut-o în primă fază pe Nicoleta, cu care s-a căsătorit după aproximativ 5 ani de relaţie. Doar că, după ce femeia a rămas însărcinată cu primul copil în casa lor şi-a făcut apariţia sora mai mare a acesteia, Mariana care a ajutat-o pe nicoleta pe perioada celor 9 luni de sarcină. Anii au trecut, sora mai mare nu a mai plecat, mai mult decât atât a devenit a doua soţie a lui George şi are cu acesta 7 copii.

Întrebată de reporterii Pro Tv cum se vede ea în această relaţie în trei, prima soţie a recunoscut că la început a fost revoltată de decizia soţului ei, dar pe măsură ce anii au trecut a ajuns să aprecieze calităţile surorii sale şi să înţeleagă de ce George a ales să “trăiască” şi cu ea. “Am fost geloasă pe sora mea, dar nu mai sunt. După primul an de facultate şi 5 ani de relaţie George m-a cerut în căsătorie.Totul a fost perfect între noi.
Când am aflat că soţul meu o iubeşte şi pe sora mea eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Am crezut că este o glumă, dar am înţeles că un bărbat poate avea mai multe soţii”, a povestit Nicoleta.

Mariana, cea de-a doua soţie pune situaţia stranie dintre cei trei pe seama iubirii. “Eram conştientă că sora mea nu va fi de acord, dar trebuia să trecem peste acel moment. Noi două ne completăm şi sunt fericită aşa cum sunt în acest moment. Iubirea nu are limite”, a explicat sora mai mare a “trio-ului”.

Sursă: www.click.ro