News

Caz incredibil la Vaslui! O mașină scăpată de sub control a lovit autospeciala de Poliție și a rănit doi agenți

Caz incredibil la Vaslui! O mașină scăpată de sub control a lovit autospeciala de Poliție și a rănit doi agenți. Totul s-a petrecut în localitatea Ferești
27.12.2021 | 16:46
Caz incredibil la Vaslui O masina scapata de sub control a lovit autospeciala de Politie si a ranit doi agenti
ADVERTISEMENT

Este vorba despre un accident rutier care s-a produs în apropierea comunei vasluiene Fereşti, o comună cu sub o mie de suflete.

Din păcate, carosabilul era acoperit de polei şi zăpadă și un şofer nu a mai reuşit să controleze autovehiculul pe care îl conducea.

ADVERTISEMENT

Caz incredibil în Vaslui!

Autoturismul a derapat şi a intrat, din nefericire, pe contrasens, unde a acroşat puternic, culmea, chiar o autospecială de Poliţie.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani era domiciliat în judeţul Ilfov.

Poliţistul care se afla la volan a oprit autospeciala, în încercarea de-a evita impactul, dar autovehiculul care venea din sens opus a acroşat violent maşina. Cei doi agenţi de poliție din mașină au fost răniţi în urma accidentului.

ADVERTISEMENT

Aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportaţi de urgență la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Alte patru persoane au fost rănite, două dintre ele fiind chiar transportate la spital cu răni mai grave, în urma unui accident rutier produs pe DJ 201, între localităţile ialomiţene Borăneşti şi Bărcăneşti.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii, accidentul a avut loc atunci când o autoutilitară s-a răsturnat pe şosea, la faţa locului fiind mobilizate mai multe efective de pompieri, poliţişti şi ambulanţe SMURD şi de la SAJ Ialomiţa.

“În urma evenimentului,  patru persoane au necesitat îngrijiri medicale(trei adulţi şi o minoră)conştiente şi neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei.

ADVERTISEMENT

Ulterior, două persoane adulte cu vârste de aproximativ 39 de ani, 41 de ani şi minora de aproximativ 12 ani, au fost preluate de echipaje şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni, a patra persoană a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Ialomiţa.

La faţa locului, pompierii au asigurat măsuri PSI, în timp ce poliţiştii au făcut măsurători şi cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, dacă a avut drept cauză şi condiţiile meteo rutiere.

ADVERTISEMENT