News

Caz înfiorător în Botoșani! Și-a omorât tatăl pentru că i se părea întruchiparea diavolului

04.08.2020 | 17:45
Caz infiorator in Botosani Sia omorat tatal pentru ca i se parea intruchiparea diavolului
ADVERTISEMENT

Caz înfiorător în Botoșani acolo unde un bătrân în vârstă de 74 de ani a fost ucis chiar de fiul lui. Bărbatul a murit la Spitalul Județean, în unitatea de terapie intensivă.

Conform primelor informații, bătrânul a fost lovit în cap cu pumnul de 30 de ori. Agresorul, cel pe care l-a crescut, spune că vedea pe diavol în propriul tată.

ADVERTISEMENT

Medicii recunosc că n-au mai întâlnit o asemenea situație în întreaga carieră. Doctorii au rămas şocați de sadismul şi violenţa loviturilor încasate de bătrân.

Bătrân ucis de propriul fiu

De altfel, victima a fost adusă la spital în stare de gravă, cu traumatisme severe la cap şi faţă. Cei doi, tată și fiu, locuiau împreună în satul Călărași.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ginerii bătrânului a făcut macabra descoperire. Și-a găsit socrul într-o baltă de sânge. Acesta nu a mai stat o clipă pe gânduri și a sunat la numărul de urgență.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie. Culmea, agresorul a fost găsit în curtea casei. Era extrem de liniştit, deşi tocmai îşi lovise cu brutalitate tatăl.

ADVERTISEMENT

Părintele a fost îngrijit pe loc și transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare critică. “La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng.

A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Botoșani au vrut să-l trimită pe bătrân la spitalul din Iași, dar starea acestuia a împiedicat transferul. “Pacientul se prezintă în serviciul de urgenţă într-o stare foarte gravă, comă Glasgow 3, secundar unui politraumatism produs prin agresiune.

Pacientul prezintă traumatism cranio cerebral important, cu fracturi ale oaselor feţei, cu hematom cerebral, multiple fracuri costale, contuzie abdominală.

În perioada investigaţiilor a instalat stop cardio-respirator cu reversibilitate, dar care păstrează semne de instabilitate hemodinamică”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

La spital a ajuns, în cele din urmă și fiul acestuia. Bărbatul are probleme psihice şi a susţinut că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

“Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani

 

 

 

ADVERTISEMENT