News

Caz misterios în Australia. O fetiță de 4 ani, dată dispărută, a fost găsită în viață după 18 zile: ”Familia noastră s-a reîntregit”

Noi detalii apar în cazul misterios din Australia referitor la fetița de patru ani care era dată dispărută de familia sa și a fost găsită în viață, după 18 zile de căutări.
04.11.2021 | 09:43
Caz misterios in Australia O fetita de 4 ani data disparuta a fost gasita in viata dupa 18 zile Familia noastra sa reintregit
ADVERTISEMENT

Concret, copila, pe numele ei Cleo Smith, a fost găsită închisă într-o casă, aflată în apropiere de locuința părinților ei. Acum, ajunsă, din nou, în sânul familiei, mama sa a postat un mesaj pe Instagram prin care informează că fetița este în siguranță.

”Familia noastră s-a reîntregit”, a scris Ellie Smith, mama lui Cleo Smith, pe contul personal de Instagram, citează publicația internațională abc.net.

ADVERTISEMENT

Cleo Smith, din nou în sânul familiei, după 18 zile de dispariție

Totodată, și un prieten apropiat al familiei lui Cleo a confirmat că mama acesteia a transmis tuturor celor dragi că: ”Fata ei frumoasă este acasă”.

Mama lui Cleo Smith se bucură de faptul că familia s-a reîntregit. Sursa foto: Captură Instagram/abc.net

Cleo Smith a fost răpită

Cleo Smith, în vârstă de 4 ani, era dată dispărută de părinți de pe 16 octombrie. Totul s-a întâmplat într-o excursie cu cortul, alături de familie, pe coasta de corali din Australia.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fetița nu a mai fost găsită de dimineață de către părinți pe salteaua de lângă pătuțul surorii sale mai mici. De asemenea, ușa cortului a fost găsită deschisă, fapt care a dat de gândit familiei că micuța a fost răpită.

Cleo Smith a fost dată dispărută de părinții săi. Sursa foto: abc.net

 

A fost sesizată poliția care a pornit o amplă căutare chiar și cu avioane de recunoaștere. Mai mult, oamenii legii au promis și o recompensă de 1 milion de dolari australieni  celor care dau informații despre unde s-ar afla Cleo.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Cleo a fost identificată închisă într-o casă situată la aproximativ șase minute de mers cu mașina de locuința familiei sale. Minora era teafără.

”Am găsit-o pe micuța Cleo într-una dintre camere. Unul dintre ofițeri a luat-o în brațe și a întrebat-o: <<Cum te cheamă?>> Ea a spus: <<Numele meu este Cleo>> Acesta este rezultatul pentru care am sperat şi ne-am rugat cu toţii”, a relatat presei internaționale comisarul de poliție Col Blanch.

ADVERTISEMENT

În noaptea de miercuri spre joi, oamenii legii au mai comunicat că a fost arestat şi un bărbat suspect de faptul că a răpit-o pe fetiță. Despre acesta, un vecin a mărturisit că l-a văzut cumpărând scutece, dar nu l-a bănuit vreo clipă că ar avea în casă un copil răpit.

”Alaltăieri, luni, l-am văzut în Woolworths cumpărând Kimbies [scutece] și asta. Dar nu am realizat pentru ce le cumpăra”, a relatat un vecin. Un alt vecin a mai precizat că a mai auzit și plânsete, dar nu și-a dat seama că la mijloc ar fi vorba despre un astfel de caz.

Ancheta continuă în acest caz, deoarece sunt încă multe întrebări care au nevoie de răspunsuri exacte. Autoritățile au dat asigurări că vor veni cu detalii suplimentare în zilele ce urmează.

ADVERTISEMENT