News

Caz revoltător în Argeș. O fată a fost răpită de un cioban și violată în pădure

12.09.2019 | 10:42
Caz revoltator in Arges O fata a fost rapita de un cioban si violata in padure
O tânără din Curtea de Argeș a fost răpită și violată de un cioban. Sursa foto: adevarul.ro

După tragedia de la Caracal, un nou caz cutremurător a revoltat întreaga opinie publică din țara noastră. O tânără de 29 de ani din Curtea de Argeș a fost răpită și violată de un cioban în vârstă de 41 de ani. Bărbatul nu duce lipsă de astfel de antecende, fiind condamnat de cinci ori pentru viol și tentativă de viol. Fata a fost luată cu forța și dusă într-o pădure din apropiere, călare pe un cal.

Fată răpită și violată de un cioban în Curtea de Argeș

Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții de luni, 9 septembrie, în timp ce victima pleca la serviciu. Pe drum s-a întâlnit cu un cioban care a pornit în urmărirea ei, călare pe un cal. Din acel moment, a început calvarul pentru fata de 29 de ani. Potrivit mărturiilor sale, bărbatul i-a propus să întrețină raporturi sexuale și, lovindu-se de refuzul tinerei, a început să o lovească puternic, până când aceasta și-a pierdut cunoștința.

Am văzut un bărbat călare pe cal venind spre mine. M-a întrebat de nişte vecini, am încercat să îi explic. Aveam o eşarfă la gât, iar el a tras de eşarfă. Mi-a zis să întreţinem relaţii sexuale, iar eu m-am opus. A început să tragă de mine prin nişte boscheţi. Am încercat să scap. M-a tras pe deal în sus, printr-o grădină. M-a lovit foarte tare în cap, în burtă”, a declarat victima pentru sursata.ro.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiști. Riscă să ajungă din nou după gratii. Sursa foto: adevarul.ro
Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiști. Riscă să ajungă din nou după gratii. Sursa foto: adevarul.ro

Ciobanul agresor a fost prins după 12 ore de căutări

După ce a comis cumplita faptă, bărbatul a fugit, lăsând-o pe tânără inconștientă. De îndată ce și-a revenit, aceasta a sunat la numărul de urgență 112, pentru a reclama violul. După mai bine de 12 ore de căutări, oamenii legii au reușit să dea de urma ciobanului, în apropierea stânei unde lucra.

Agresorul este recidivist, având la activ nu mai puțin de cinci condamnări, pentru viol și tentativă de viol. Fusese eliberat din închisoare anul trecut, ca urmare a recursului compensatoriu. Riscă acum să ajungă din nou după gratii, cu o pedeapsă între 3 și 10 ani.

 

 

 

Tags: