News

Caz revoltător în București. Ce i-a făcut un taximetrist unei fetițe de 7 ani, cu paralizie cerebrală

14.08.2019 | 10:02
Caz revoltator in Bucuresti Ce ia facut un taximetrist unei fetite de 7 ani cu paralizie cerebrala

Un bărbat din București a povestit pe o pagină de socializare ecperiența pe care a avut-o cu un taximetrist. Claudiu este tatăl unei fetițe de 7 ani diagnosticată cu paralizie cerebrală. Părintele a spus că a fost refuzat de un taximetrist după ce a văzut că este cu un copil în brațe.

Caz revoltător în București. Ce a făcut un taximetrist

Cazuri cu taximetriștii care taxează dublu cursa, nu dau bon fiscal sau refuză din start anumite curse s-au mai întâlnit. De data aceasta un bărbat din București și-a spus supărarea pe o pagină de socializare după ce a fost refuzat de un taximetrist pe motiv că nu transportă copii cu handicap.

Claudiu este tatăl unei fetițe de 7 ani care suferă de paralizie cerebrală. Bărbatul a plecat cu copila la analize, iar la întoarcere a solicitat prin aplicația de pe telefonul mobil un taxi. Numai că șoferul care a ajuns la locul indicat a refuzat să-l ia pe bărbat și pe fetiță pe motiv că nu transportă copii cu handicap. Taximetristul i-a mai spus părintelui că ar trebui să solicite o salvare pentru a-și duce acasă copilul.

Claudiu a depus plângere la OPC
Tatăl unei fetițe de 7 ani care suferă de paralizie cerebrală refuzat de un taximetrist pe motiv că nu transportă copii cu handicap. Sursa foto: cancan.ro

Bărbatul a făcut reclamație la OPC

„Astăzi, la ora 10, acest taximetrist chemat prin aplicație m-a refuzat pe motivul că nu transportă copii cu handicap și să apelez la salvare. Menționez că fetița mea în vârstă de 7 anișori are paralizie cerebrală și tocmai fusesem să-i fac analizele la clinica Titan. Este strigător la cer că un astfel de om să te lase cu copilul în brațe în mijlocul străzii. Am sunat la companie și au zis că o să-l sancționeze, am făcut reclamație și la OPC, dar vă rog să mă credeți că cea mai bună sancțiune vine tot de la noi clienții dacă nu-i mai solicităm și să apelăm la alternativele care sunt pe piață. Păcat că m-am născut în țara asta…”, a fost mesajul postat în mediul online de Claudiu.

Claudiu a luat legătura cu administratorii companiei de taxi, iar aceștia l-au asigurat că șoferul în cauză va fi sancționat. Internauții care au reacționat la postarea lui Claudiu s-au arătat revoltați de atitudinea taximetrisului.

 

 

Tags: