News

Caz revoltător în București. O femeie s-a filmat în timp ce își tortura fetița de 5 ani. Poliția a reținut-o

14.09.2020 | 22:48
Caz revoltator in Bucuresti O femeie sa filmat in timp ce isi tortura fetita de 5 ani Politia a retinuto
Caz revoltător în București. O femeie s-a filmat în timp ce își tortura fetița de 5 ani. Poliția s-a autosesizat. Sursa foto: copilul.ro
ADVERTISEMENT

O întâmplare șocantă și greu de explicat s-a produs recent în Capitală. O femeie s-a filmat în timp ce își tortura și umilea fetița de 5 ani, iar imaginile au ajuns pe internet.

Pe imaginile apărute pe un site de socializare se poate observa cum femeia, care nu mai poate fi catalogată cu termenul ”mamă”, se filmează, în diferite perioade, în timp ce își bate fetița și o trage de păr.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Poliția s-a autosesizat, iar fetița a fost salvată din mâinile agresoarei și preluată de Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

UPDATE: Femeia care s-a filmat în timp ce își bătea fetița de 5 ani a fost reținută de Poliția Capitalei.  Individa a fost reținută pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Revoltător! O femeie din București s-a filmat în timp ce își tortura fetița de 5 ani

Imaginile cu individa din București care se comportă sub orice critică cu fetița ei au ajuns în spațiul online. Imediat, sute de oameni s-au arătat indignați de modul în care mama își tratează copilul și au scris mesaje de revoltă pe Facebook.

Internauții dezvăluie că motivul real care ar sta în spatele umilințelor la care este supusă copila ar fi un bărbat. Acesta ar ”comanda” violențele.

ADVERTISEMENT

”Această femeie are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău.

ADVERTISEMENT

Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook, conform Antena 3.

Poliția a intervenit în acest caz

La scurt timp după ce imaginile cu brutalitatea femeii din Capitală au ajuns în spațiul public, Poliția Capitalei s-a autosesizat și a fost deschisă o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, la nivelul Secției 4.

Cercetările se fac sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind anunțată și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului București.

Sursa citată informează că fetița se află în prezent în custodia Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea, în timp ce mama a fost preluată de Poliție.

ADVERTISEMENT