Life

Caz şocant. Ce a păţit un bărbat care a încercat să mănânce 50 de ouă fierte

02.07.2020 | 18:34
Caz socant Ce a patit un barbat care a incercat sa manance 50 de oua fierte
ADVERTISEMENT

Un indian, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce a încercat să mănânce 50 de ouă fierte, în urma unui pariu pe care îl făcuse cu un prieten. Nenorocirea s-a petrecut în piața Bibiganj din Jaunpur.

Subhash Yadav a pariat cu prietenul său, pe 2000 de rupii (aproximativ 121 de lei), că primul poate mânca 50 de ouă fierte pe loc. Acesta a acceptat fără să stea pe gânduri. Yadav a început să înghită ou după ou, dar al 42-lea i-a fost fatal.

ADVERTISEMENT

După cel de-al 42-lea ou, Subhash Yadav a căzut secerat la pământ, în stare de inconștiență. Lumea din jur s-a alarmat, a chemat ambulanța, dar, din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Un indian a murit după ce a încercat să mănânce 50 de ouă

Cauza morții bărbatului în vârstă de 42 de ani nu a fost confirmată, dar medicii consideră că ouăle i-au fost fatale, cantitatea fiind foarte mare. Nu de puține ori, specialiștii au atras atenția asupra consumului de ouă care, în anumite condiții, poate fi extrem de periculos.

ADVERTISEMENT

Cantitatea mare de ouă poate provoca boli de inimă, în cazul celor care mănâncă cel puțin trei ouă pe zi. Are proteine de foarte bună calitate, așa că nu este nicio surpriză că este considerat unul dintre cele mai sănătoase alimente. De multe ori, este recomandat și în curele de slăbire.

Problema apare din cauza procentajului mare de colesterol din componență. Acesta ne poate îmbolnăvi, spun medicii. Consumul zilnic a 300 de miligrame de colesterol, care se poate obține din două gălbenușuri, mărește cu 17 la sută riscul de boli cardiovasculare, indiferent de vârstă sau alte probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT