Cele mai citite

Caz ŞOCANT în fotbal! Un preşedinte de club este arestat pentru tentativă de RĂPIRE

Fostul preşedinte al Valenciei, Juan Soler a fost arestat de Poliţia spaniolă după ce a încercat să îl răpească pe Vicente Soriano, care a fost succesorul său în funcţia de preşedinte al...
09.04.2014 | 19:15
ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al Valenciei, Juan Soler a fost arestat de Poliţia spaniolă după ce a încercat să îl răpească pe Vicente Soriano, care a fost succesorul său în funcţia de preşedinte al “liliecilor”, conform ziarului Las Provincias. Autorităţile au declarat că fostul preşedinte al Valenciei a angajat un om care să îl răpească pe Vicente Soriano pentru a recupera o datorie mai veche. 

Primele investigaţii arată că motivul răpirii e datoria pe care o are Vicente Soriano(foto dreapta) către predecesorul său, Juan Soler(foto stînga). Fostul preşedinte al Valenciei, Juan Soler a fost arestat aseară.

ADVERTISEMENT

juan-soler-junto-vicente-soriano-1397042358339

În urmă cu 2 săptămîni, sursa citată scrie că Poliţia l-a avertizat pe fostul preşedinte, Vicente Soriano e în pericol, fără să ştie cu siguranţă că în spatele ameninţării e chiar predecesorul său, Juan Soler, care acum este în arest.

ADVERTISEMENT

Victima, Vicente Soriano este un om de afaceri din Valencia. El a devenit preşedintele clubului Valencia în 2008, după ce s-a înţeles cu fostul preşedinte Juan Soler(acum în arest) pentru a cumpăra acţiunile pentru 71 de milioane de euro la club. Vicente Soriano nu a reuşit să rezolve problemele financiare ale clubului şi a renunţat la funcţia de preşedinte. Actualul preşedinte al Valenciei este Amadeo Salvo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri