News
notix pixel id

Caz șocant în Alba. Un jandarm în vârstă de 49 de ani s-a sinucis. Și-a tras două gloanțe în piept

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Alba și-a tras două gloanțe în piept, în zona inimii. Bărbatul avea 49 de ani și lucra de 27 de ani în Jandarmerie.
21.11.2021 | 17:40
Caz șocant în Alba. Un jandarm în vârstă de 49 de ani s-a sinucis. Și-a tras două gloanțe în piept
Caz șocant în Alba. Un jandarm în vârstă de 49 de ani s-a sinucis.. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un jandarm din Alba s-a sinucis duminică, 21 noiembrie. Tragedia s-a produs în timp ce efectua serviciu de pază al unității.

Bărbatul s-a împușcat de două ori în piept în timp ce efectua serviciul de pază într-un post din interiorul inspectoratului județean.

Două echipaje SMURD au intervenit la faţa locului. Acestea au efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat, ulterior declarând decesul bărbatului, conform știrileprotv.

ADVERTISEMENT

Un jandarm din Alba s-a sinucis. Și-a tras două gloanțe în piept

În jurul orei 12:30, un subofiţer aflat în serviciu de pază la sediul unităţii s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

În ciuda intervenției echipajelor SMURD, bărbatul a încetat din viață. Cazul șocant a fost preluat de Parchetul Militar.

ADVERTISEMENT

Nimic nu anunțat tragedia de astăzi. Subofiţerul avea 49 de ani şi era în Jandarmerie din anul 1994. Pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

“La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

ADVERTISEMENT

În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs aceste incident tragic”, au precizat reprezentanţii IJJ Alba.

Un alt caz bizar s-a petrecut recent în Dolj. Un ofiţer de la trupele speciale ale IPJ Dolj a fost găsit mort în subsolul blocului unde locuia.

ADVERTISEMENT

Primele ipoteze indică faptul că bărbatul în vârstă de 34 de ani s-ar fi sinucis. Lângă trupul neînsufleţit a fost descoperit un flacon de medicamente.

”Nu ne vine să credem. Ultima perioadă a fost, e adevărat, grea pentru el. Îi murise tatăl, divorţase, avusese o altă relaţie, se despărţise şi de a doua femeie. Cel mai probabil, a suferit o depresie”, au declarat colegii ofiţerului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul activa în cadrul IPJ Dolj de zece ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri