News

Caz șocant în Arad. Două persoane au fost găsite fără suflare în propria locuință

O descoperire macabră a fost făcută într-un sat din județul Arad. Două persoane, soț și soție, au fost găsite fără suflare în propria locuință.
14.06.2024 | 22:21
Caz socant in Arad Doua persoane au fost gasite fara suflare in propria locuinta
Două persoane au fost găsite fără suflare în propria locuință Sursa foto: Facebook / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi soți de 72 și 77 de ani au fost găsiți, vineri după-amiază, morți în propria lor locuință din satul Șeitin, județul Arad.

Două persoane au fost găsite fără suflare în propria locuință

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul celor doi bătrâni care imediat după ce și-a văzut părinții zăcând fără suflare a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

„La data de 14 iunie, în jurul orei 16:25, prin 112, a fost sesizată prezența a două persoane decedate, într-un imobil din localitatea Șeitin”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

La scurt timp de la apelul bărbatului, la fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, ”în vederea efectuării cercetăriilor”.

ADVERTISEMENT

După ce medicii de pe ambulanță au declarat oficial decesul celor doi soți, trupurile lor neînsuflețite au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și iau în calcul mai multe variante, inclusiv cea a unei crime urmată de o sinucidere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, surse din cadrul anchetei spun că polițiștii și procurorii nu exclud nici varianta ca decesul celor doi bătrâni să fie provocat din cauze naturale.

Cu toate acestea, anchetatorii așteaptă concluziile medico-legale și în funcție de ele urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei.

ADVERTISEMENT

Descoperirea șocantă din Șeitin a fost făcută la numai câteva zile după crima din Oradea care a îngrozit România. 

Vă reamintim că o femeie a fost găsită moartă într-un geamantan abandonat într-o remorcă aflată în parcarea unui bloc din Oradea.

După ce polițiștii au fost duși pe o pistă falsă chiar de către criminali, aceștia i-au descoperit și arestat, în cele din urmă, pe cei care au ucis cu sânge rece pe femeie.

ADVERTISEMENT