News

Caz șocant în Botoșani. Cadavrul unei femei, găsit carbonizat pe câmp. Care este ipoteza anchetatorilor

26.04.2021 | 15:34
Caz socant in Botosani Cadavrul unei femei gasit carbonizat pe camp Care este ipoteza anchetatorilor
ADVERTISEMENT

Cadavrul unei femei a fost găsit carbonizat pe un câmp din Botoșani. Este vorba de o persoană de 43 de ani. Tragedia s-a petrecut pe raza localităţii Tudora, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Drama a început vineri, pe 23 aprilie, când femeia a părăsit domiciliul și nu s-a mai întors. Familia a anunţat dispariţia la poliţie. Autorităţile au demarat imediat o campanie de căutare care a continuat tot weekendul.

ADVERTISEMENT

La acţiune au participat 30 de poliţişti, jandarmi, pompieri. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au folosit şi de o şenilată în cadrul căutărilor.

O femeie găsită moartă pe un câmp din Botoșani. Ipoteza șocantă a anchetatorilor

Femeia a dispărut de la domiciliu pe 23 aprilie. Cadavrul acesteia a fost identificat luni, 26 aprilie, la aproximativ opt kilometri de locuinţă.

ADVERTISEMENT

Oficialii IPJ susţin că principala ipoteză cu privire la cauza decesului femeii este sinuciderea.

 “Femeia a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanţă de aproximativ opt kilometri de locuinţa sa. Corpul acesteia era carbonizat.

Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis un act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele”, a afirmat Nenişcu, conform Ziare.com

ADVERTISEMENT

Pentru căutarea femeii au fost mobilizaţi peste 30 de poliţişti, jandarmi, angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi voluntari.

Recent, o altă tragedie a avut loc la Cernavodă. O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa. Cadavrul a fost descoperit de pompierii care au spart uşa. A fost deschisă o anchetă în care poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa investighează cazul cu suspiciunea de crimă, deoarece femeia a fost găsită decedată cu mâinele legate la spate.

ADVERTISEMENT