News

Caz șocant în Botoșani. Un bărbat a fost împușcat în picior după ce a atacat cu o drujbă mai mulți polițiști

Situație incredibilă în Botoșani. Polițiștii au fost nevoiți să tragă într-un bărbat care i-a amenințat cu drujba. Individul a fost rănit la picior
14.09.2022 | 11:57
Caz socant in Botosani Un barbat a fost impuscat in picior dupa ce a atacat cu o drujba mai multi politisti
Caz șocant în Botoșani, polițiști atacați cu druja. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost panică totală în comuna Mileanca din Boroșani, acolo unde mai mulți polițiști au avut parte de pățania vieții. Un individ înarmat cu o drujbă și o toporișcă nu a ezitat să-i atace.

Probleme pentru câțiva polițiști botoșăneni

Speriați de întreaga situație, oamenii legii n-au mai avut ce face și au pus mâna pe armă. L-au rănit la picior pe individ și au sunat imediat la Salvare. Ambulanța l-a transportat pe atacator la spital.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost internat în secția Psihiatrie, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții IPJ Botoșani. Totul a plecat după ce un bărbat în vârstă de 57 de ani a sunat disperat la Poliția.

Acesta a reclamat că un vecin l-a agresat și i-a distrus autoturismul în urma unor dispute ceva mai vechi. Când a văzut mașina de poliție, individul s-a supărat și mai tare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a aruncat cu o toporișcă spre autoturism și a reușit să distrugă câteva elemente de caroserie. Ca să fie și mai înspăimântător, individul s-a repezit și cu o drujbă asupra oamenilor legii.

„Întrucât nu s-a supus somațiilor polițiștilor, s-a folosit armanetul din dotare, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, înspre acesta.  În urma utilizării armamentului, bărbatul a fost rănit în zona gambei”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani

ADVERTISEMENT

De remarcat că în situația de față continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Mai mult decât atât, a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani. Procurorii trebuie să efectueze acum cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

Între timp, agresorul a rămas internat în secția de psihiatrie, de unde, cel mai probabil, va avea nevoie de acordul poliției pentru a putea fi eliberat. Rămâne de văzut în ce măsură va putea răspunde în fața legii și dacă medicii vor confirma că acesta a avut discernământ în momentul în care a comis fapta.

ADVERTISEMENT