News

Caz șocant în București. O femeie a fost răpită în plină stradă

24.02.2021 | 18:55
Caz socant in Bucuresti O femeie a fost rapita in plina strada
Femeia a fost introdusă cu forța într-un autoturism. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incident șocant a avut loc miercuri după-amiază, pe o stradă din Ferantari, în sectorul patru al Capitalei. Potrivit martorilor oculari, o femeie a fost introdusă cu forța într-un autoturism care a demarat apoi în trombă.

În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Secției 24 au reușit, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, să identifice autoturismul făptașilor. Ulterior, persoanele în cauză au fost conduse la audieri în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

ADVERTISEMENT

Cartierul se numără printre locurile rău-famate ale Capitalei. Aici își fac veacul nu doar o mulțime de consumatori de droguri, ci și tinere care practică prostituția.

Un nou caz de răpire în Capitală. O femeie a fost băgată cu forța într-o mașină

Prin apel la 112 o persoană a sesizat că a observat cum o femeie ar fi fost introdusă, cu forța, într-un autoturism.

ADVERTISEMENT

Pe baza informațiilor oferite de martor, Secția 24 Poliție a demarat verificări în vederea depistării autoturismului și identificării persoanelor, cât și pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

În urma activităților desfășurate de polițiști, autoturismul a fost depistat, persoanele fiind identificate și conduse la audieri”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Fată de 12 ani, răpită și sechestrată într-o garsonieră

Din păcate, nu este singurul caz de răpire cu care se confruntă polițiștii bucureșteni în această perioadă. Chiar la începutul lunii februarie, o fată de 12 ani dată dispărută de familie a fost găsită într-o garsonieră dintr-un bloc de nefamiliști din Sectorul 4. Era sechestrată de un bărbat de 40 de ani care o ademenise prin intermediul rețelelor de socializare.

A fost sesizată, prin apel la 112, dispariţia unei minore, reclamaţia fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât şi dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia poliţiştilor”, au anunțat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Deși asupra individului respectiv planează suspiciuni de pedofilie, a fost lăsat liber, pe motiv că fata acceptase de bună voie să meargă în locuința acestuia și chiar avea cheile de la casă.

Vreau să fac apel pentru părinți, să aibă grijă de copii. Avem copil de 12 ani, am intrat în Facebook-ul lui, am văzut numai sex virtual, cu oameni peste 20 de ani, oameni de 30, 40 de ani. Sunt foarte mulți pedofili, aveți grijă de copii”, este avertismentul lansat de mama ei.

ADVERTISEMENT