News

Caz șocant în Capitală. Un bărbat a fost închis într-o celulă cu o persoană infectată cu Covid-19

02.04.2021 | 19:48
Caz socant in Capitala Un barbat a fost inchis intro celula cu o persoana infectata cu Covid19
Caz șocant în Capitală. Un bărbat a fost închis într-o celulă cu o persoană infectată cu Covid-19
ADVERTISEMENT

Procurorii au deschis un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce un bărbat a fost închis într-o celulă cu o persoană infectată cu Covid-19. Infractorul fusese arestat preventiv de Poliția Capitalei și s-a trezit că împarte „camera” cu un oaspete bolnav cu Sars-CoV-2.

A fost deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucuresti, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dupa ce un bărbat a ajuns în arest în aceeași încăpere cu un suspect de Covid.

ADVERTISEMENT

”La data de 25.03.2021, s-a înregistrat plângerea. (…) La Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Bucureşti a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu COVID-19, ulterior confirmată pozitiv cu această infecţie”, a precizat PJS6, conform Știrile ProTV.

Un bărbat a fost închis într-o celulă cu o persoană infectată cu Covid-19. Cazul este investigat de procurori

Bărbatul a depus o plângere. Acesta susține că a fost închis într-o celulă în arestul Poliţiei Capitalei cu un alt bărbat care era infectat cu coronavirus, conform Știrile ProtTV.

ADVERTISEMENT

„La data de 25.03.2021, s-a înregistrat plângerea, formulată prin avocat, de către o persoană de sex masculin, arestată preventiv, cu privire la faptul că la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Bucureşti, unde a fost condus, a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu COVID-19, ulterior confirmată pozitiv cu această infecţie.

Urmare a sesizării înregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate”, a precizat PJS6.

ADVERTISEMENT

Plangerea a fost formulată prin avocat, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București. A fost un dosar penal, precizează instituția într-un comunicat.

Caz șocant la Craiova. Un student la medicină a fost arestat pentru atacuri cu cuțitul în farmacii. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

„La data de 22 martie a.c., Secţia 4 Poliţie Craiova a fost sesizată cu privire la comiterea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă săvârşită într-un mod asemănător. Astfel, într-o farmacie din cartierul Brazda lui Novac a intrat un bărbat, care, la fel ca în primul caz, având asupra sa un cuţit, a solicitat încasările”, au transmis polițiștii, potrivit  Adevărul.

ADVERTISEMENT