News

Caz șocant în Capitală! Un tânăr s-a aruncat de pe bloc. Negociatorii nu l-au putut convinge să renunțe la gestul necugetat

05.03.2021 | 15:03
Caz socant in Capitala Un tanar sa aruncat de pe bloc Negociatorii nu lau putut convinge sa renunte la gestul necugetat
Tânărul se află acum în stop cardio-respirator. Foto: Colaj Fanatik/ Foto Antena 3
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat în gol, vineri dimineață, de pe acoperișul unei clădiri situate pe Strada Lăcămioarei nr. 5 din Capitală. Se afla acolo de aproape trei ore și nu a putut fi convins să nu comită gestul necugetat.


Update, ora 15:00. Din păcate, decesul tânărului a fost confirmat cu puțin timp în urmă. În ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

Știrea Inițială, ora 12:42. Echipajele medicale încearcă în aceste momente să-l stabilizeze pentru a-l transporta de urgență la spital. Potrivit unor surse citate de antena3.ro, băiatul era cunoscut drept consumator de droguri.

Nu se știe, însă, dacă se afla sub influența substanțelor interzise în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor. Din păcate, cei trei negociatori (n.r. doi bărbați și o femeie) ajunși la fața locului nu au reușit să-l determine să se răzgândească.

ADVERTISEMENT

Un tânăr s-a aruncat în gol de pe acoperișul unei clădiri din Capitală

Tânărul a stat aproximativ trei ore pe acoperișul căminului studențesc, timp în care a refuzat să discute cu negociatorii, deși nu avea nicio revendicare. Sursa citată mai relatează că intrase în sevraj, era incoerent și nu răspundea la întrebările polițiștilor.

Nici măcar fosta iubită, ajunsă la fața locului, nu a putut face nimic pentru a-l convinge să coboare. În plus, gardurile și pomii din zonă au făcut imposibilă orice încercare a salvatorilor de a monta saltele de amortizare care se folosesc în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Având în vedere că gestul de aruncare a fost deliberat, oamenii legii exclud ipoteza alunecării. La locul incidentului ajunsese chiar și psihologul care îl consilia de mai multă vreme.

Este a doua operațiune eșuată după crima de la Onești

Asistăm astfel la o nouă intervenție ratată, după crima înfiorătoare comisă la începutul săptămânii de Gheorghe Moroșan, care i-a înjunghiat cu sânge rece pe muncitorii angajați să renoveze apartamentul din care fusese evacuat cu mai bine de zece ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Din imaginile care surprind întreaga operațiune se poate observa cu ușurință că agresorul era extrem de nervos şi le solicita anumite lucruri oamenilor legii, în timp ce aceștia nu făceau altceva decât să încerce disperați să-l liniștească.

Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici. Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce-ți spun eu!”, amenința individul. Din păcate, în scurt timp avea să-și ducă planul la îndeplinire.

ADVERTISEMENT
Tags: