News

Caz șocant în Cipru. Un român și o femeie din Vietnam, găsiți morți într-un apartament

01.06.2020 | 18:33
Caz șocant în Cipru. Un român și o femeie din Vietnam, găsiți morți într-un apartament
Crimă șocantă în Medgidia. Un paznic a fost ucis dintr-un motiv incredibil. Sursa foto: digi24.ro
ADVERTISEMENT

Un român și o vietnameză au fost găsiți morți într-un apartament din Cipru. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele morții.

Crimă șocantă în Cipru. Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți într-un apartament

Bărbatul român în vârstă de 64 de ani, împreună cu femeia din Vietnam în vârstă de 46 de ani au fost găsiți morți într-un apartament din Nicosia, Cipru, în cursul zilei de duminică, 31 mai.

ADVERTISEMENT

Poliția a fost chemată de un vecin, speriat după ce a auzit țipete venind din apartamentul respectiv. Conform Cyprus News, un polițist pe motocicletă a ajuns primul la fața locului și a fost nevoit să spargă ușa.

Cadavrele celor două persoane erau așezate în camere separate. Conform unor surse, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, după care s-ar fi sinucis. În mâna bărbatului a fost găsit un cuțit, în timp ce corpul femeii era acoperit cu flori.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor din Cipru, ambele cadavre prezintă urme de înjunghiere. Purtătorul de cuvânt al poliției, Christos Andreou, a declarat că oamenii legii tratează cazul drept o crimă, însă nu există scenariu care să nu fie luat în considerare

„Toate scenariile sunt luate în considerare”, a explicat Andreou. Polițiștii studiază inclusiv varianta în care cei doi oameni au fost uciși de o altă persoană, care a părăsit locul crimei.

Știre în curs de actualizare

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri