ADVERTISEMENT
News

Caz șocant în Covasna. Un bărbat și-a spânzurat fiica de mâini. Ce l-a supărat pe individ

Autor: Flaviu Popa | 09.09.2020 | 21:55
Caz șocant în Covasna. Un bărbat și-a spânzurat fiica de mâini. Ce l-a supărat pe individ
Polițiștii au aflat șocați cum și-a tratat bărbatul fiica. Foto: Hepta

Pedeapsă brutală aplicată de un tată fiicei sale de 14 ani, pentru că nu a avut grijă cum trebuie de frații mai mici.

ADVERTISEMENT

Tatăl s-a răzbunat dur pe fiica sa pentru că aceasta nu a avut suficientă grijă de frați în timp ce părinții se aflau la muncă în străinătate.

Bărbatul a fost trimis în judecată în Sfântu Gheorghe pentru lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a spânzurat fiica de mâini, supărat că n-a avut grijă de frații mai mici

Ce a făcut individul? După ce s-a întors din Austria, unde muncea sezonier, bărbatul de 44 de ani și-a lovit fiica cu un băț după care a dus-o într-o magazie și a spânzurat-o de mâini.

„Inculpatul a luat o sfoară din rafie şi i-a cerut persoane i vătămate să ţină mâinile încrucişate în faţă pentru a o lega, iar de frică, persoana vătămată a întins mâinile cum i-a solicitat inculpatul. Inculpatul a legat-o cu acea sfoară de mâini în zona încheieturilor, trecând celălalt capăt al sforii peste o grindă din lemn de la acoperiş, după care a tras de celălalt capăt al sforii, persoana vătămată rămânând atârnată de acea sfoară”, se menţionează în comunicatul procurorilor, conform Adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Fata de 14 ani a reușit să se salveze singură, cu ajutorul unui scaun, după care a fugit la un vecin și i-a povestit cele întâmplate.

Șocată, a ajuns la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă din Sfântul Gheorghe, de unde a fost sesizată de îndată Poliţia.

ADVERTISEMENT

Copila prezenta echimoze pe mâini, picioare şi la nivelul încheieturilor mâinilor, ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale”, conform sursei citate.

Fata a fost luată din sânul familiei, însă tatăl ei a făcut presiuni ca aceasta să-și retragă plângerea, lucru pe care, ulterior, l-a și făcut. Cu toate acestea, judecătorul a analizat probele și a intuit că fata minte doar pentru a-și proteja tatăl, astfel că a luat decizia să-l condamne la 3 ani de închisoare cu suspendare. Mai mult, bărbatul va fi sub supraveghere timp de 4 ani.

ADVERTISEMENT

Nemulțumiți de această decizie, procurorii au cerut instanței ca tatăl să-i plătească fiicei 5.000 de lei daune, cerere care va fi judecată la Curtea de Apel Târgu Mureș.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!