News

Caz șocant în Drobeta-Turnu Severin. A ucis un om cu 17 lovituri de cuțit și a vrut să mai ia o viață. Cine e criminalul

Polițiștii din Drobeta-Turnu Severin au arestat vineri un bărbat care a fost la un pas de a comite două crime în aceeași zi.
22.10.2022 | 00:04
Caz socant in DrobetaTurnu Severin A ucis un om cu 17 lovituri de cutit si a vrut sa mai ia o viata Cine e criminalul
Teroare pe străzile din Drobeta-Turnu Severin, din cauza unui recidivist beat și însetat de sânge. Foto: capture Pro TV, canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nu a fost prima dată când bărbatul din Drobeta-Turnu Severin a ucis. În 2001 el a fost închis pentru că și-a omorât un prieten, dar a fost eliberat în urmă cu șapte ani. Și de această dată, cuțitarul însetat de sânge își cunoștea victima, un fost inspector ANAF.

Zi agitată pentru polițiștii din Drobeta-Turnu Severin

Cei doi locuiau în cartierul de locuințe sociale din oraș. Se pare că la această vărsare de sânge s-ar fi ajuns din cauza unei femei, conform celor spuse de ucigaș în momentul arestării.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii l-au reținut chiar când era la un pas de a mai înjunghia mortal un alt bărbat. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, cuțitarul recidivist a fost supărat pe acesta pentru că nu l-a anunțat că la un magazin din zonă a fost livrată marfă nouă.

Omul nu i-a permis accesul în casă, așa că ucigașul a decis să îi incendieze ușa locuinței. În cele din urmă, la fața locului au ajuns pompierii, care au aflat de la individul feroce despre prima crimă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, oamenii legii l-au reținut pe cel care a spus că nu regretă fapta, având în vedere ce i-a făcut fostul inspector ANAF. “Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin SNUAU 112, despre un incendiu produs la ușa unui apartament, în municipiul Drobeta-Turnu Severin.

La sosirea polițiștilor la fața locului, un bărbat, de 59 de ani, le-a spus polițiștilor că a ucis un bărbat pe Serpentina Roșiori.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat decedat, de 46 de ani. În cauză, se efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului“, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Avea aplicate în zona abdomenului și în zona toracelui 17 lovituri de cuțit, situație în care au fost începute cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, a declarat pentru PRO TV Lavinia Şişman, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

ADVERTISEMENT

La rândul său, administratorul Centrului Operativ pentru Situații de Urgență, Constantin Năsărâmbă a declarat că ucigașul locuia acolo de vreo șase ani. Autoritățile i-au făcut o carte de identitate provizorie pentru că venise din penitenciar și s-a crezut că dorește să se reabiliteaze. De asemenea, el a beneficiat de mesele oferite la cantina de ajutor social până când s-a pensionat.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: