News

Caz șocant în Germania. Un român și-a ucis iubita, apoi a cărat-o pe bancheta din spate a mașinii

Caz șocant în Germania, după ce un român și-a ucis iubita. Acesta a cărat-o, apoi, pe bancheta din spate a mașinii.
22.07.2021 | 15:26
Caz socant in Germania Un roman sia ucis iubita apoi a carato pe bancheta din spate a masinii
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Germania, după ce un român și-a ucis iubita, după care a cărat-o pe bancheta din spate a mașinii. Ulterior, și el și-a tăiat gâtul, apoi a fost găsit în stare de inconștiență de către autorități.

Caz șocant în Germania. Un român și-a ucis iubita, apoi a cărat-o pe bancheta din spate a mașinii

Un caz șocant a avut loc în Germania. Un bărbat originar din România și-a ucis iubita, după care a cărat-o pe bancheta din spate a mașinii, potrivit bzi.ro. 

ADVERTISEMENT

Acesta a mers cu cadavrul victimei pe străzile din Germania. Oamenii legii au oprit, recent, un autoturism pe o autostradă dintre localitățile Reichenau și Stuttgart din Germania.

Aurel Adrian Prodan (46 de ani) i-ar fi tăiat gâtul iubitei sale, așa cum au descoperit polițiștii din Germania atunci când l-au oprit pe autostradă. Aceștia au descoperit cadavrul femeii pe bancheta din spate, iar bărbatul se tăiase și el la gât.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a fost oprit, bărbatul și-a pierdut conștiința și a fost transportat la spital. Starea sa de sănătate este una stabilă, însă nu poate vorbi, momentan, din cauza tăieturii.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a aflat exact ce s-a întâmplat, însă rudele femeii ucise susțin că bărbatul este cel care a comis crima. Fiica victimei a declarat că că mama ei l-a cunoscut pe agresor în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi chemat-o pe femeie în Germania, iar aceasta a decis să se mute alături de bărbatul care avea să-i pună capăt zilelor, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

„Anul trecut, el a chemat-o pe mama mea în Germania. Mama a decis să plece din Spania și să se mute în Germania. Asta, deoarece munca devenise foarte grea în Spania și ea avea o problemă la mâini”, a declarat Adelina Vizitiu, fiica victimei, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a venit în vizită la fiica victimei

Aceasta a mai spus că mama ei și Aurel Adrian Prodan au vizitat-o la finalul anului trecut, la casa pe care o are în județul Argeș. Bărbatul a povestit, detașat, că a fost condamnat pentru omor în trecut. A fost eliberat pentru bună purtare și pentru că a fost vorba de legitimă apărare.

A zis că a ieșit în 3 ani pentru bună purtare și că a fost vorba despre legitimă apărare”, a continuat Adelina Vizitiu.

Certurile ar fi început din cauza unei mașini. Pentru că Aurel Prodan nu avea permis auto, iubita lui a fost cea care conducea autoturismul. Din această cauză, bărbatul a început să-i aducă reproșuri partenerei lui.

„Din acest motiv, el a început să îi facă tot felul de reproșuri mamei mele: că de ce conduce doar ea, că a pus și el bani pentru a cumpăra autoturismul, că de ce vorbește cu o persoană sau cu alta”, a mai spus fiica victimei.

În plus, bărbatul ar fi mers la locul de muncă al femeii, pe care a amenințat-o cu moartea. Aceasta i-a spus să ia mașina și să nu o mai contacteze, să o lase în pace. La un moment dat, Aurel Prodan a venit să-i ceară fostei iubite să plătească asigurarea autovehiculului.

Când a ucis-o pe femeie

Pe 14 iulie 2021, Aurel Prodan ar fi mers la casa fostei partenere, după cum povestește Adelina Vizitiu.

„El îi știa tabieturile și cunoștea că ea merge la toaleta care nu era în casă cam pe la acea oră. Când ea a deschis ușa, a dat nas în nas cu Aurel Prodan. Mătușa mea era în casă și a auzit doar o voce care spunea: «Hai să vorbim afară, nu în casă, pentru că mai sunt oameni care stau cu chirie aici și să nu îi trezim!» După care nu s-a mai auzit nimic. 

Fratele meu s-a trezit și a mers țintă în curte, unde a văzut balta de sânge. Mătușa mea a povestit că nu s-a auzit vreun strigăt de ajutor sau altceva. Mai apoi, am înțeles că el, după ce i-a tăiat gâtul mamei mele, a urcat-o în mașină și a plecat pe autostradă, către Stuttgart.

A fost oprit de Poliție, iar, când l-au tras pe dreapta, agenții au constatat că s-a tăiat și el la gât. A fost luat cu un elicopter și dus la spital, unde a fost pus sub comă indusă.

Am înțeles de la Consulat că, acum, Aurel Prodan e în afara oricărui pericol, dar că nu poate vorbi, din cauza tăieturii la gât. El este cel care a ucis-o pe mama mea”, a mai adăugat fiica victimei.

Incidentul a fost relatat și de presa din Germania. Oamenii au fost șocați de ceea ce a făcut Aurel Prodan. Fiica victimei a mai spus că a ținut să facă publică această poveste. Aceasta speră ca agresorul să fie închis pentru mult timp de acum încolo.

„Cei de la Consulat mi-au spus că a fost efectuată necropsia și că trupul mamei mele este în drum spre România, unde va fi înmormântată creștinește.

Eu vreau să știe toată lumea ce a făcut acest individ și sper ca, de data aceasta, să nu mai iasă din închisoare”, a mai spus tânăra.

Aurel Prodan, condamnat pentru omor în trecut

Bărbatul a fost condamnat pentru omor la 6 ani de închisoare în urmă cu opt ani. Individul din Huși a fost acuzat că a vrut să urce într-o mașină după un conflict verbal cu un coleg de la muncă.

Acesta ar fi încercat să-l tragă afară din mașină pe Prodan, iar acesta ar fi scos un briceag, atacându-și colegul.

Tânărul de 31 de ani a murit la spital în urma unui șoc hemoragic. Aurel Prodan a recunoscut fapta, spunând că a fot vorba de legitimă apărare. Acesta a plătit 4.000 de lei despăgubiri materiale și 80.000 de lei daune morale către rudele tânărului.

ADVERTISEMENT