News

Caz șocant în Iași. Un bărbat a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere

28.04.2021 | 17:20
Caz socant in Iasi Un barbat a murit in timpul examenului pentru permisul de conducere
Caz șocant în Iași. Un bărbat a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași a murit în timpul examenului pentru permisul de conducere. Acesta susținea proba teoretică pentru examenul auto.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, care a decedat la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi susţinea proba teoretică pentru categoria AM, moped, conform Bzi.ro.

ADVERTISEMENT

„Candidații care nu au putut finaliza examenul în cursul zilei de astăzi vor fi examinați în cursul zilelor următoare, în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Ştefan Grecu, şeful DRPCIV Iaşi.

Un bărbat din Iași a făcut infarct în timp ce susţinea proba teoretică a examenului auto

Bărbatul a leşinat în timp ce susţinea proba teoretică pentru a obţine permisul de conducere. În sală se aflau 6 oameni care au fost martori la această tragedie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în sala de examinare se aflau două cadre medicale care susţineau de asemenea examenul în momentul în care i s-a făcut rău bărbatului.

Personalul medical a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor până a ajuns ambulanța. Din păcate, totul a fost în zadar, iar omul a decedat. Cel mai probabil bărbatul a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Recent, un caz șocant s-a petrecut la Cluj. Un student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, a murit înainte de a susține primul examen online din sesiune. El a suferit un infarct din cauza emoţiilor extrem de puternice, conform Bzi.ro.

Tânărul avea doar 18 ani. Pentru că nu a mai răspuns la întrebările profesorului, studentul a fost trecut absent. Părinţii au anunţat apoi profesorii şi colegii că adolescentul a murit în timpul examenului online, din cauza emoţiilor puternice. Adolescentul avea probleme cardiace, conform surselor Ziua de Cluj. Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a transmis condoleanţe familiei.

ADVERTISEMENT

 ”UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, a anunțat public UBB.

ADVERTISEMENT
Tags: