News

Caz şocant în Ilfov! O femeie a înjunghiat un copil şi a vrut să îi dea foc

Autor: Daniel Șuta | 02.08.2019 | 10:24
Caz şocant în Ilfov! O femeie a înjunghiat un copil şi a vrut să îi dea foc
O femeie și-a înjunghiat propriul copil. în Ilfov. Imagini cu mama (în albastru) de pe camerele de supraveghere. Sursa foto: observator.tv

Un caz șocant a atras atenția autorităților aseară în comuna Chiajna din județul Ilfov. O femeie și-a înjunghiat propriul bebeluș după care a încercat să îi dea foc, scrie libertatea.ro. Incidentul s-a produs în satul Dudu din comuna ilfoveană Chiajna aseară, după lăsatul soarelui. Comunitatea și familia femeii sunt oripilați de ceea ce au aflat.

Și-a înjunghiat copilul și a vrut să îi dea foc. S-a întâmplat în comuna Chiajna

Polțiștii au fost alertați prin sistemul 112. Tragedia s-a produs într-o casă aflată în plin proces de construcție. Cineva a sunat la Urgențe reclamând o femeie care a aruncat cu benzină pe un bărbat cu intenția de a-i da foc. Ajunși la fața locului, autoritățile au descoperit că acolo era un copil înjunghiat pe lângă bărbatul agresat.

Din fericire, copilul a fost salvat în ultima clipă. Mama copilului și-a înjunghiat propriul copil cu un cuțit. Date din anchetă arată că femeia nu a vrut să se oprească aici. Văzând că micuțul respiră, femeia l-a băgat în cadă și a vrut să îi dea foc. Cel mai probabil bărbatul atacat de aceeași mamă, în casa aflată în construcție, este tatăl copilului. Nu se cunosc cauzele pentru care femeia a făcut aceste gesturi.

femeie injunghiat copil ilfov
Polițiștii au constatat că femeia avea două victime: un bărbat și copilul ei. Sursa foto: observator.tv

O mamă din Cluj și-a omorât copilul în bătaie luna trecută

Un alt caz asemănător i-a șocat pe clujeni. Pe 8 iulie, o mamă din orașul Cluj Napoca și-a omorât în bătaie copilul. Femeia de 36 de ani a fost luată în seara comiterii crimei și a recunoscut faptele la poliție. Femeia din Cluj nu a dat nicio explicație convingătoare pentru ceea ce a făcut, căci nu există nicio justificare, însă oamenii legii au vrut să știe ce a determinat-o să facă asta și dacă are antecedente.

„Înainte de a fi aduși la centrul nostru, copiii au fost consultați la Unitatea de Primiri Urgențe, unde s-a constatat că cel de 9 ani, geamănul celui decedat, are și el urme de echimoze pe torace și pe membre”, a declarat atunci Alina Chiorean, purtătorul de cuvânt al DGASPC Cluj.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!