ADVERTISEMENT
News

Caz șocant în județul Dâmbovița. O elevă a fost împușcată după ce a chiulit de la ore

Autor: Bogdan Solomon | 02.10.2019 | 18:51
Caz șocant în județul Dâmbovița. O elevă a fost împușcată după ce a chiulit de la ore
Elevă împușcată după ce a chiulit de la ore. Sursa foto: radiooltenia.ro

Un nou caz șocant a îngrozit și revoltat recent întreaga opinie publică din țara noastră. În cursul zilei de miercuri, 2 octombrie, o elevă de doar 14 ani a ajuns la spital, după ce a fost împușcată în mână, chiar lângă liceul din Fieni, județul Dâmbovița, iar autorul ar fi colegul său de clasă.

ADVERTISEMENT

Elevă împușcată din greșeală de colegul de clasă

Potrivit spuselor sale, băiatul s-ar fi jucat cu o armă cu alice şi ar fi rănit-o din greşeală. Fata a chiulit de la oră şi s-a dus la plimbare, împreună cu alţi doi adolescenţi. Unul dintre aceștia avea asupra sa o armă și, din teribilism, a început să se joace cu ea, manevrând-o greșit.

Incidentul s-a petrecut într-un foişor aflat între blocuri, la aproape 200 de metri de liceul la care învață tinerii. Împușcată în mână, tânăra a fost transportată de urgenţă la cel mai apropiat dispensar, unde a primit îngrijiri medicale și ulterior a ajuns la spitalul din Pucioasa pentru investigații amănunțite. „Prezenta la nivelul degetului 4, mâna dreaptă, o plagă împuşcată. Avea o alică de plumb, i-am extras-o, s-a suturat plaga”, a declarat Andrei Caragui, medic chirurg la Spitalul Orășenesc Pucioasa.

ADVERTISEMENT
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Sursa foto: romaniatv.net
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Sursa foto: romaniatv.net

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz

O anchetă a polițiștilor va stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul, dar și de unde elevul asupra sa arma cu pricina. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept și autoritățile urmează acum să investigheze dacă posesorul deţine autorizaţiile necesare şi dacă a respectat regulile impuse de lege.

La scurt timp după incident, părinții elevei rănite au fost informați în legătură cu cele întâmplate și au ajuns la spitalul unde este internată tânăra. „Eu am aflat de la fată, mi-a dat telefon că la şcoală s-a jucat cu nişte copii şi are o capsă în deget. În realitate, am aflat că avea o alică în deget”, a declarat tatăl fetei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!