News

Caz șocant în județul Olt. O mamă și-a ucis fiica de două luni pentru că plângea

06.06.2020 | 12:24
Caz socant in judetul Olt O mama sia ucis fiica de doua luni pentru ca plangea
ADVERTISEMENT

Caz de-a dreptul șocant într-un sat din județul Olt. O mamă și-a ucis fiica de doar două luni pentru că plângea, iar acest lucru a deranjat-o foarte tare.

O mamă din județul Olt și-a ucis fiica de două luni pentru că plângea

O fetiță de doar două luni de zile dintr-un sat al județului Olt a avut un final tragic. Micuța a murit după ce a fost bătută de mama sa din cauza unui motiv halucinant: plângea!

ADVERTISEMENT

Fetița de două luni este din comuna Stoenești și a fost agresată de mama ei, de origine lituaniană, care trăiește cu un concubin din localitate. Din datele oferite de organele legii, femeia și-ar fi lovit fiica pentru că plângea.

A zguduit-o atât de violent încât a suferit un hematom la cap, după ce creierul s-a lovit puternic de cutia craniană, iar mai apoi a agresat-o provocându-i fractura coloanei. Procurorii Parchetului Olt au preluat cazul din localitate și făcut cercetări cu privire la cele întâmplate acum două zile.

ADVERTISEMENT

”Joi după-amiaza, pe 4 iunie, inculpata, lituaniancă de origine, dar stabilită în Stoenești, ca urmare a unei relații de concubinaj cu un bărbat din localitate, pentru că fiica minoră, în vârstă de două luni, plângea, a încercat să o liniștească și nu reușea.

Atunci a început să o zdruncine foarte tare, astfel încât creierul s-a lovit puternic de cutia craniană și s-a produs un hematom, iar pentru că micuța a continuat să plângă, atunci a continuat să o agreseze, iar în urma loviturii producându-i-se fractura coloanei, iar la scurt timp a decedat”, a spus Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale nu au mai putut s-o salveze pe micuță

Tragedia din Olt a fost descoperită în momentul în care mama criminală, văzând că fata nu mai respiră, şi-a anunţat cumnatul, fratele concubinului, care locuieşte în aceeaşi curte, pentru a solicita ajutor medical.

Serviciul Județean de Ambulanță Olt a fost solicitat să intervină la fața locului, însă a fost prea târziu pentru fetița de două luni.

ADVERTISEMENT

”Salvarea a fost anunțată, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva, constatând decesul copilei. Mai întâi ea, când a văzut că fetița nu mai respiră, l-a sunat pe cumnatul ei, adică pe fratele concubinului, ca să sune la ambulanță, el fiind cel care a alertat autoritățile.

Nu știu dacă a mai fost agresată înainte, am văzut niște acte medicale a fost internată pe la Marie Curie, dar nu am cercetat în amănunt acest eveniment”, a spus șefa Parchetului Olt pentru sursa citată.

Mama fetiței de două luni este acuzată de infracțiunea de omor și este acum reținută în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt. În cursul zilei de sâmbătă, aceasta va fi prezentată în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT