Caz șocant în Mehedinți! Adolescentă incendiată de un criminal în serie

Alexandru Năstase   
în HotNews
13/06/2020, 12:53
Caz șocant în Mehedinți! Adolescentă incendiată de un criminal în serie GALERIE FOTO
Adolescenta dormea în momentul în care criminalul i-a dat foc. Sursa foto - hepta.ro

Caz șocant în Mehedinți acolo unde o adolescentă în vârstă de 17 ani a fost pur și simplu incendiată de un criminal în serie. Fata se află în stare gavă la spital, cu arsuri de gradul doi și trei pe 90% din suprafața corpului. Conform primelor informații între cei doi a existat la un moment dat o relație.

Caz șocant în Mehedinți!

Totul pare a fi o răzbunare de-a bărbatului după ce fata a depus o plângere la poliție împotriva acestuia. Incidentul a avut loc în comuna Dârvari.

Se pare că adolescenta dormea în momentul în care bărbatul a venit peste ea în cameră. Bărbatul a stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit.

Adolescentă incendiată de un criminal în serie

Țipetele disperate ale fetei i-au alarmat pe ceilalți din casă. În acel moment, fratele și bunica erau înăuntru. Băiatul a sărit în ajutorul acesteia.

Perdelele și draperiile luaseră deja foc și flăcările se întindeau destul de repede. Băiatul a sunat de urgență la 112. Medicii au ajuns destul de repede și au transportat-o pe fată la spitalul din Severin.

Observând că rănile sale sunt grave, specialiștii de aici au luat decizia de a o trimite imediat la Spital de Arși din București.

În tot acest timp, bărbatul a fost căutat toată noaptea. Polițiștii au aflat că acesta este un criminal în serie.

A fost condamnat la închisoare pe viață, dar anul trecut, în luna mai, a ieșit din închisoare fiind eliberat condițional.

Bărbatul a mai ucis doi bătrâni din cauza unui jaf. Acum omul se află în custodia poliției.

 

Închide ×