Caz șocant în Munții Făgăraș! Un bărbat a fost găsit mort. Avea doar 34 de ani

Bogdan Solomon   
în HotNews
09/07/2020, 22:18
Caz șocant în Munții Făgăraș! Un bărbat a fost găsit mort. Avea doar 34 de ani
Un bărbat de 34 de ani a fost găsit mort în Munții Făgăraș. Sursa foto: pixabay.com

Salvamontiștii au fost alertați în cursul zilei de joi, 9 iulie, prin apel la numărul de urgență 112, de o persoană care le-a semnalat faptul că în zona Vârfului Gălășescu din Munții Făgăraș se află o persoană căzută.

Pe lângă aceștia, la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD care a aterizat pe stadionul din orașul Victoria.

Din păcate, echipajul medical nu a mai putut face altceva decât să constate decesul victimei. Din primele informații, este vorba despre un bărbat de 34 de ani din București.

Un bărbat de 34 de ani a fost găsit mort în Munții Făgăraș

Trupul său neînsuflețit a fost ridicat și dus la spital pentru necropsie. În cauză a fost demarată deja o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care a survenit decesul.

Poliţia Municipiului Făgăraş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în zona Şaua Gălăşescu din Munţii Făgăraş se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical cu un elicopter.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 34 ani din mun. București.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor survenirii decesului”, a declarat agentul Nadia Olaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Închide ×